02.11.2009. / 13:26

Autor: Anamarija Kronast

Nitko ne želi biti sahranjen pokraj grobnice Marilyn Monroe

Na drugoj licitaciji za kriptu od mramora na groblju u Los Angelesu za 500.000 dolara nije bilo nijedne ponude, priopćila je online aukcijska kuća eBay

Nitko ne želi grob pored njezinogNitko ne želi grob pored njezinogPremda zvuči gotovo nevjerojatno, nitko ne želi svoje "vječno počivalište" kupiti pored onog u kojemu je sahranjena Marylin Monroe.

Drugi pokušaj prodaje kripte pokraj grobnice Marilyn Monroe propao je jer nije bilo nijedne ponude za to grobno mjesto na groblju u Los Angelesu na kojem su pokopane mnoge slavne osobe.

Na drugoj licitaciji za kriptu od mramora na groblju u Los Angelesu za 500.000 dolara nije bilo nijedne ponude, priopćila je online aukcijska kuća eBay.

Nema hrabrih

Udovica Elsie Poncher pokušava prodati kriptu svog supruga, za koju je u kolovozu trebala dobiti 4,6 milijuna dolara, ali je samo nekoliko sati poslije neimenovani kupac povukao ponudu. Udovica pokušava prodati kriptu svog muža kako bi isplatila hipoteku.

Richard Poncher kupio je kriptu od Joea DiMaggia, bejzbolske zvijezde i bivšeg muža Marilyn Monroe.

Kriptu pored Marilynine kupio je 1992. za 75.000 dolara Hugh Hefner, vlasnik Playboya.

Vezane vijesti

Oak Investment Management Group jedini zainteresiran za "Vjesnik"

Oak Investment Management Group jedini zainteresiran za "Vjesnik"

Britanski investicijski fond "Oak Investment Management Group" Nikole de Frankopana jedini je dao ponudu za kupnju dnevnog lista "Vjesnik", a o… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika