07.11.2009. / 17:00

Autor: Andrea Belin

Prvo seksualno iskustvo poznatih hollywoodskih zvijezda

Angelina Jolie, i Johnny Deep uistnu su jedni od rijetkih celeba koji su izgubili nevinost sa samo trinaest godina. Paris Hilton je to učinila samo dvije godine kasnije, a Brooke Shields u dvadeset i drugoj godini svoga života. Saznajte kome od njih je taj čaroban trenutak ostao u lijepom sjećanju, a tko se ipak ne ponosi što je prvo seksualno iskustvo doživio tako rano...

Angelina JolieAngelina JoliePrvo seksualno iskustvo je nešto što se nikada ne zaboravlja. Doduše, rijetki su oni kojima je taj događaj ostao lijepom sjećanju. S druge strane, malo je onih koji su poput nekih hollywoodskih zvijezda izgubili nevinost već s trinaest godina. U sljedećih nekoliko redaka saznajte kako je njima bilo prvi put!

Angelina Jolie

Tridesetčetverogodišnja hollywoodska ljepotica priznala je da prema svom prvom seksualnom partneru nije apsolutno ništa osjećala. Zašto je pristala na seksualni odnos sam samo trinaest godina, još uvijek ne zna objasniti.

„Osjećaji mi tada nisu bili niti previše važni", kazala je glumica i dodala kako je nakon prvog seksa uzela nož i zarezala svog partnera jer mu se osjećala bližom. Sado mazo igrice upražnjavala je i sa svojim drugim suprugom Billyem Bobom Thorntonom. S obzirom da s sadašnjim partnerom Bradom Pittom nema takve sklonosti, čini se da ga Angelina uistinu voli.

Johnny Deep

Prema mišljenju mnogih žena , jedan od najljepših muškaraca u svijetu također je izgubio nevinost sa samo trinaest godina. Osim toga, Deep je otkrio da se prvi put poseksao u automobilu.

„Taman sam navršio trinaest godina, a do tada s niti jednom djevojkom nisam imao nikakve odnose", priznao je slavni „pirat s Kariba". Inače, glumac je u vezi s francuskom pjevačicom i glumicom Vanessom Paradis. Prije toga bio je s mnogim slavnim ženama, primjerice Kate Moss i Winonom Ryder.

Brooke Shields

Za razliku od Angeline Jolie i Johnnya Deepa, slavna glumica Brooke Shields svoje prvo seksualno iskustvo doživjela je s dvadeset i dvije godine.

„Kad gledam iz ove perspektive, žao mi je što sam toliko čekala. Da sam to učinila ranije, ne bih se toliko mučila zbog viška kilograma, jer u doba dok sam studirala, imala sam desetak kilograma viška", priznala je glumica koja očigledno smatra da je seks najbolja dijeta.

Paris Hilton

Kontroverzna bogatašica Paris Hilton je izgubila nevinost sa petnaest godina, a prvi put je spavala s Randyem Spellingom, bratom zvijezde popularne serije „Beverly Hills" Tory Spelling.

Ipak, javnosti je najpoznatija njezina veza s filmskim producentom Rickom Solomonom s kojim je snimila i poznati kućni uradak koji je dospio i na internet.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika