08.11.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Pjerino Bebić našao novu ljubav u Slavonki Ini

Fotograf magazina Extra snimio ga je kako sa svojom novom djevojkom Inom Alar iz Slavonskog Broda uživa u šetnji centrom Splita

Pjerino Bebić i Ina AlarPjerino Bebić i Ina AlarJedan od najpoznatijih hrvatskih gradonačelnika, hvarski gradonačelnik Pjerino Bebić, u novoj je ljubavnoj vezi.

Fotograf magazina Extra snimio ga je kako sa svojom novom djevojkom Inom Alar iz Slavonskog Broda uživa u šetnji centrom Splita.

"Iako je naša veza tek u početku mogu reći da sam jako sretan. Imam to prokletstvo da sam javni djelatnik pa da moram odgovarati na pitanja novinara, ali ja vam baš nisam osoba koja za medije voli pričati o takvim temama. Eto, za sada se s Inom super slažem, a ako Bog da sreće i pameti, nadam se da će tako i ostati", rekao je u razgovoru za Extru 38-godišnji Pjerino Bebić.

Svoju djevojku Inu Alar upoznao je prije godinu i pol dana na veleučilištu Vern' na kojem ona pohađa drugu godinu studija. Ipak, vezu su započeli tek prije mjesec dana.(Foto: Mario Strmotić)


Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Foto: Candice Swanepoel

Foto: Candice Swanepoel

'Anđelica' Candice Swanepoel pozirala je u seksi photoshootingu za Victoria's Secret. Poznata južnoafrička manekenka u dosadašnjoj karijeri je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika