08.11.2009. / 23:00

Autor: Ivana Matić

Zlata Mück: Svi žele sa mnom pričati o seksu

Televizijska i radijska voditeljica Zlata Mück.u prošlogodišnjem je show "Ples sa zvijezdama" u kojem je došla do finala te postala je zanimljiva i medijima. Iz tog razloga, oprezna je kad odgovara na pitanja o svojoj novoj vezi s HTV-ovim sportskim novinarom Sašom Sušecom

Zlata MuckZlata Muck"Iznenadilo me kad se o meni počelo pričati kao o seksepilnoj voditeljici. Uopće se ne doživljavam takvom. Hodam u majicama Hello Kitty, pa mi je bilo pomalo neugodno kad sam u showu 'Ples sa zvijezdama' na plesni podij morala izaći golišava, u kratkim plesnim haljinicama i visokim petama", iskreno će 25-godišnja televizijska i radijska voditeljica Zlata Mück.

Prošlogodišnji show "Ples sa zvijezdama" u kojem je došla do finala s plesnim partnerom Ištvanom Vargom, iz malo kome poznate voditeljice, prometnuo ju je u svima poznatu. Jednako tako, postala je zanimljiva i medijima, i kako kaže, jedno je vrijeme "virila iz paštete". To joj je u poslovnom smislu donijelo puno dobrih stvari, ali privatno nije bila spremna za to.

Iz tog razloga, oprezna je kad odgovara na pitanja o svojoj novoj vezi s HTV-ovim sportskim novinarom Sašom Sušecom. Prošle godine s Robertom Ferlinom vodila je zabavnu emisiju "Evergreen". Brza na jeziku, simpatična, vrckava, svaki vikend vodi program u eteru radija Antena Zagreb, a jednom tjedno na Hrvatskoj televiziji vodi emisiju za djecu i mlade "Koga briga". U Dječjem programu radi od svoje trinaeste godine. Prošle godine diplomirala je na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti, a upravo joj je televizijski program za djecu i mlade bila tema diplomskog rada.

EXTRA: Volite li djecu kad vam je dječji program tako prirastao srcu?
- Emisiju "Koga briga" gledaju srednjoškolci i studenti. Nisu to teme u kojima bih trebala nekome tepati. Volim taj dječji program zbog ekipe s kojom radim već godinama. Znamo kako dišemo i ne bih je mijenjala za ništa. (Snimio: Josip Regović, Stilist: Ivan Frišči, Šminka: Dušica Markov, Frizura: Tina Sokol frizerski studio Freeze)


Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Video: Maminjo 'poludio' u emisiji Volim nogomet: Harmonikaš zaradio 500 eura

Video: Maminjo 'poludio' u emisiji Volim nogomet: Harmonikaš zaradio 500 eura

Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić i izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić bili su gosti večerašnje emisije Volim nogomet, koju je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika