09.11.2009. / 13:18

Autor: Andrea Belin

Idealan život u dvoje: 5 najvećih tajni sretnih veza i brakova

Ako vam je odnos s partnerom zapao u krizu, ne morate odmah tragati za stručnjacima kojima ćete prepustiti rješavanje ovog problema. Uz nekoliko naših savjeta i malo truda, ponovno ćete se zbližiti sa svojom boljom polovicom

Prisjetite se lijepih uspomenaPrisjetite se lijepih uspomenaKoliko god zvučalo nevjerojatno, naročito u ovim teškim vremenima, još uvijek postoje brakovi u kojima prepirke i svađe nisu svakodnevna pojava. Ukoliko se ne možete pohvaliti takvim životom, saznajte na što najviše morate obratiti pažnju i uz malo truda vi i vaša bolja polovica osjećati ćete se kao na početku veze!

Lijepe uspomene

Vjerujemo da ste tijekom zajedničkog života doživjeli mnogo romantičnih i zanimljivih trenutaka kojih se s vremena na vrijeme ne bi bilo loše prisjetiti. Dakle, kada navečer s partnerom sjedite pred televizorom i ponestane vam tema za razgovor, uzmite album s fotografijama s vašeg vjenčanja ili nekog zajedničkog putovanja. Sigurni smo da ćete barem na trenutak zaboraviti sve probleme koji vas muče.

Vrijeme za razgovor

Ako zbog posla ili nekih drugih obaveza nemate vremena za razgovor sa svojom boljom polovicom, ne bi bilo loše da za to dogovorite neki termin. Vjerujemo da vam to zvuči pomalo neobično, ali nedostatak komunikacije jedan je od glavnih razloga "pucanja" veza.

Pohvale su uvijek dobrodošle

Gotovo svaka osoba voli pohvale pa nemojte biti škrti s komplimentima. Nagradite svoju bolju polovicu svaki put kada napravi nešto što vam se sviđa. S kritikama budite oprezniji. Dakle, dobro razmislite prije nego izgovorite riječi koje bi mogle nekoga povrijediti.

Spavaća soba nije mjesto za rješavanje problema

Valja napomenuti da o problemima nikada nemojte razgovarati dok vodite ljubav. Seks emocionalno zbližava dvoje ljudi, a samo jedna pogrešna riječ može sve pokvariti. O problemima ne bi smjeli razgovarati niti pred djecom.

Ispunjavanje želja

Pripadnice nježnijeg spola vole biti u centru pažnje, međutim niti muškarci ne žele pored sebe imati ženu koja nikada ne ispunjava njihove želje. Stoga, neka vam ne bude teško voditi ljubav čak i onda kada vam je seks posljednja stvar na svijetu o kojoj razmišljate.

Vezane vijesti

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Muškarci koji varaju svoje supruge imaju veće izglede pretrpjeti srčani udar od onih koji ostaju vjerni, pokazalo je novo talijansko istraživanje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika