10.11.2009. / 13:11

Autor: Andrea Belin

Pogledajte mu u postelju: Muškarac ljubi kao što spava

Pripadnici jačeg spola koji se duboko zavlače pod prekrivač uglavnom su sramežljivi pred ženama, ali su zato omiljeni u društvu svojih prijatelja. Oni koji tijekom spavanja zavlače lice u jastuk, imaju isplaniran gotovo cijeli život...Promatrajte ga dok spava i otkrijte njegove najvažnije osobine

Način spavanja otkriva sve njegove tajneNačin spavanja otkriva sve njegove tajneOsnovne karakteristike muškarca koji vas fizički privlači otkriti ćete već na prvom spoju. Ukoliko tijekom razgovora ispuni sva vaša očekivanja, velika je vjerojatnost da ćete poželjeti leći s njim u krevet. Međutim, kada vas i seksualno zadovolji ne bi bilo loše da ga još jedanput detaljno testirate. Pitate se kako? Promatrajte njegov način spavanja!

Lice duboko zavlači u jastuk

Ukoliko tijekom noći zavlači lice u jastuk, riječ je o muškarcu kojemu je cijeli život unaprijed isplaniran. Međutim, on je istovremeno i veliki paničar. Ako redovito spava čvrsto zatvorenih usta, znači da je duboko u sebi ogorčen i bijesan, a na vama je da saznate zašto se tako osjeća.

Skriva se pod prekrivačem

Ovakav način spavanja otkriva povučenog muškarca kojemu tehnike zavođenja nisu osobito poznate. S druge strane, on ima jako puno prijatelja koji uživaju u njegovom društvu. Ponekad je toliko isfrustriran i želio bi pobjeći od svih svojih problema.

Savija se

Ako spava potpuno zgrčen tako da mu ruke dodiruju koljena, a brada mu je naslonjena na svoje grudi, duboko u sebi on je jako nesretan. Ukoliko na takav način spava samo povremeno, on je veoma nesiguran u sebe. Pokažite mu da se nema razloga tako osjećati.

Raširi se po cijelom krevetu

Ima snažnu ličnost i voli imati stvari pod kontrolom. Nedoumice i nesigurnost mu nisu jače strane u životu pa s lakoćom prelazi s jednog posla na drugi i stječe nova iskustva. Ponekad je previše sebičan, ali ukoliko budete dovoljno strpljivi, pokazati će vam da zna biti itekako obziran i darežljiv.

Izduži se kao svijeća

Pun je samopouzdanja i pozitivne energije. Niti jedan problem za njega nije previše ozbiljan. Mana mu je što smatra da je u svemu najbolji, najljepši i najpametniji. Ponekad previše radi pa zaboravi da postoje neke druge stvari u životu, primjerice djevojka i prijatelji.

Još uvijek spava s plišanim igračkama

Ako još uvijek spava sa svojim omiljenim likom iz djetinjstva, on je izuzetno brižna osoba, a najsretniji je kada je okružen ljudima. Obožava biti u centru pažnje, međutim jako je draga osoba i što je najvažnije nije sebičan.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika