11.11.2009. / 01:20

Autor: Borivoje Dokler

Kolekcionarski motocikl inspiriran Steveom McQueenom

Britanski proizvođač motocikala Triumph i švicarska urarska manufaktura TAG Heuer kreirali su specijalu verziju motocikala nazvanu 'Bonneville Heuer'

Motocikl Bonneville Heuer ukrašen je specifičnom kombinacijom plave i narančaste boje identičnima onima s Porschea 917 K kojeg je Mcquen vozio u  filmu Le Mans iz 1971. Motocikl Bonneville Heuer ukrašen je specifičnom kombinacijom plave i narančaste boje identičnima onima s Porschea 917 K kojeg je Mcquen vozio u filmu Le Mans iz 1971. Britanski proizvođač motocikala Triumph i švicarska urarska manufaktura TAG Heuer udružile su snage i kreirali specijalnu verziju Triumph motocikala nazvanu 'Bonneville Heuer'. Suradnja je inspirirana likom i djelom Stevea McQueena, koji je bio ljubitelj i promotor oba branda.

Motocikl 'Bonneville Heuer' ukrašen je specifičnom kombinacijom plave i narančaste boje identičnima onima s Porschea 917 K kojeg je McQueen vozio u legendarnom filmu Le Mans iz 1971. Ove godine TAG Heuer slavi i 40. godišnjicu sata Monaco koji je u spomenutom filmu po prvi put nosio McQueen pa je tim povodom izdana i specijalna serija satova linije Monaco.

Steve McQueen je bio je strastveni kolekcionar motocikala, a motor Triumph vozio je, među ostalim, i u filmu Veliki bijeg iz 1963. godine.

Vezane vijesti

Brad Pitt i Michael Fassbender ponovo snimaju zajedno

Brad Pitt i Michael Fassbender ponovo snimaju zajedno

Brad Pitt i Michael Fassbender zajedno će raditi na filmu Stevea McQueena 'Twelve Years A Slave'. Dva slavna glumca već su glumili zajedno u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika