10.11.2009. / 15:45

Autor: Andrea Belin

Trendi obitelj: David Beckham i njegov sin Cruz imaju iste frizure

Sin poznatog bračnog para očigledno postaje ikona stila baš kao i trogodišnja Suri, kćer Tom Cruisea i njegove supruge Katie Holmes. Na utakmici losangeleskih Galaxija i Chivasa maleni Cruz pojavio se s istom frizurom kao i njegov otac

David i Cruz Beckham;
Foto: BlicDavid i Cruz Beckham; Foto: BlicNakon što je Victoria Beckham oduševila kritičare novom frizurom, njezin primjer slijede i ostali članovi obitelji.

Naime, engleski nogometaš David i njihov četverogodišnji sin Cruz pojavili su se na utakmici losangeleskih Galaxija i Chivasa također s novim frizurama.

Zanimljivo je to što maleni Cruz ima identičnu frizuru kao i njegov otac.

Sin poznatog bračnog para očigledno postaje ikona stila baš kao i trogodišnja Suri, kćer Tom Cruisea i njegove supruge Katie Holmes.

Victoria također promijenila frizuru

Bivša Spajsica je svoju novu frizuru nedavno pokazala na utakmici Lakersa u Los Angelesu na kojoj je bila sa suprugom i sinovima.

Doduše, s kosom koja joj postepeno pada do ramena i šiškama koje koje joj prikrivaju pola lica, izgleda puno ženstvenije, a isto mišljenje dijeli i poznati frizer slavnih hoollywoodskih žena, Lee Stafford.

Vezane vijesti

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

David Beckham, koji je prije mjesec dana proslavio 37. rođendan, veli kako ne razmišlja o mogućnosti obavljanja trenerskog posla kada objesi kopačke… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 10.11.09. 21:17

Ma pustite to; dajte nam Dikana i Dolores!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika