10.11.2009. / 17:45

Autor: Ivica Medo

Kad NBA zvijezde varaju: Je li Shaq 'praskao' Arenasovu suprugu?

Prema informacijama web portala Young, Black and Fabulous Shaquille O'Neal, trenutačna zvijezda Cleveland Cavalliersa, navodno je imala tajnu seksualnu vezu s Laurom Govan, suprugom Gilberta Arenasa, kašarkašom Washington Wizardsa

Shaquille O'Neal sa suprugom Shaunie O'Neal
(Ilustracija: YBF)Shaquille O'Neal sa suprugom Shaunie O'Neal (Ilustracija: YBF)Prema informacijama web portala Young, Black and Fabulous Shaquille O'Neal, trenutačna zvijezda Cleveland Cavalliersa, imala je tajnu seksualnu vezu s Laurom Govan, suprugom Gilberta Arenasa, košarkašom Washington Wizardsa.

U to vrijeme Govan je bila Arenasova zaručnica. Arenas i Govan vjenčali su se prošle godine, ali su godinama u vezi i imaju dvoje djece te je treće na putu. Javno su Shaq i Govan samo dobri prijatelji, no prema izvorima YBF-a, u tajnosti su i iza leđa Arenasa bili u seksualnoj vezi posljednjih pet godina.

Portal YBF navodno je došao preko svojih izvora do tajnih prepiski Shaqa i Govan putem emaila, iz kojih se jasno može zaključiti kako su bili u ljubavnoj vezi. Navodno su se redovito posjećivali, a bili su zajedno i prošlog Božića dok je Shaq još igrao u Phoenixu. Laurina izlika bila je navodna posjeta sestri koja živi u tom gradu.

Priča se poklapa s bračnom dramom koju je u to vrijeme Shaq imao sa suprugom Shaunie O'Neal, a pretpostavlja se da je razlog trzavicama bila upravo Shaqova afera s Laurom Govan.

Iako su bili blizu razvoda, Shaq i Shaunie su se nedavno pomirili i opet su zajedno.

Laura Govan u sredini, Arenas lijevo i Shaquille O'Neal desno (Ilustracija: YBF)Laura Govan u sredini, Arenas lijevo i Shaquille O'Neal desno (Ilustracija: YBF)No, portal YBF preko svojih izvora došao je u posjed emailova koji su Shaq i Laura Govan razmjenjivali u vrijeme njihove navodne ljubavne veze.

Laura se navodno predstavljala s "Lonnie Govan" i "Lonnie G", a Shaq je koristio više email adresa kako bi s njome komunicirao.

Linkovi navodnih mailova Shaqa i Laure Govan:

http://i368.photobucket.com/albums/oo126/theybf/Nov%2009/ea546ad3.jpg

http://i368.photobucket.com/albums/oo126/theybf/Nov%2009/8318f896.jpg

http://i368.photobucket.com/albums/oo126/theybf/Nov%2009/6d700ca4.jpg

http://i368.photobucket.com/albums/oo126/theybf/Nov%2009/f7267193.jpg

http://i368.photobucket.com/albums/oo126/theybf/Nov%2009/02f36df8.jpg

Vezane vijesti

Orlando vodi pregovore s Gilbertom Arenasom

Orlando vodi pregovore s Gilbertom Arenasom

Po izvještajima američkih medija trenutačno traju pregovori između Orlanda i Washingtona, a sve oko mogućeg dolaska 28-godišnjeg Gilberta Arenasa iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika