11.11.2009. / 13:20

Autor: Andrea Belin

Victoria’s Secret predstavila grudnjak vrijedan 3 milijuna dolara

"Harlequin Fantasy Bra" je napravljen od svile, posebnog mrežastog okvira od osamnaestkaratnog zlata i 2300 dijamanata. Na mjestu gdje se spajaju košarice grudnjaka, visi srcoliki šesnaestkaratni dijamant. Ovaj skupocjeni komad rublja publici će predstaviti supermodel Marisa Miller

Skupocjeni komad rublja predstaviti će Marisa MillerSkupocjeni komad rublja predstaviti će Marisa MillerPoznata modna kuća donjeg rublja napokon je predstavila novu kolekciju grudnjaka, a najveća senzacija zasigurno je onaj naziva "Harlequin Fantasy Bra" koji je napravljen od svile, posebnog mrežastog okvira od osamnaestkaratnog zlata i 2300 dijamanata bijele boje i boje šampanjca.

Na mjestu gdje se spajaju košarice grudnjaka, visi srcoliki šesnaestkaratni dijamant. Vrijednost ovog senzacionalnog komada odjeće procjenjuje se na oko tri milijuna dolara. Proizveden je u Italiji u suradnji s poznatom zlatarnom "Damiani".

Grudnjak će nositi Marisa Miller

Publici će ga predstaviti supermodel Marisa Miller već prvog prosinca ove godine u okviru "Victoria’s Secret Fashion Showa" na CBS televiziji.

Međutim, rekord i dalje drži model "Heavenly Star Bra" koji je nosila slavna manekenka Heidi Klum 2001. Ovaj luksuzni grudnjak napravljen je od osamnaestkaratnog bijelog zlata s preko 2.900 dijamanata i dvadeset i dva rubina, a njegova vrijednost procjenjuje se na 12.5 milijuna dolara.

Naskuplji set rublja "Victoria’ Secret", koji je 2002. ušao u Guinnessovu knjigu rekorda je "Red Hot Fantasy". Napravljen je od crvenog satena s više od 1.300 kamenčića, uključujući bisere i dijamanate. Vrijedan je oko petnaest milijuna dolara a javnosti ga je predstavila Gisele Bundchen.

Vezane vijesti

Seksepilna Marisa Miller pozirala na Harleyju

Seksepilna Marisa Miller pozirala na Harleyju

Američka manekenka Marisa Miller nedavno je snimila kampanju za Harley Davidson. Premda u privatnom životu ne zna upravljati ovakvim vozilom, ovaj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika