11.11.2009. / 14:55

Autor: Andrea Belin

Održana svjetska premijera Disneyjeva filma "Old dogs"

Na crvenom tepihu pojavile su se mnoge poznate osobe, između ostalih John Travolta, njegova supruga Kelly Preston s kćeri Ellom Bleu koji u filmu glume Charlija, Vicky i Marley Geer

John Travolta s obiteljiJohn Travolta s obiteljiPremda redovita distribucija filma "Old dogs" u američkim kinima počinje tek 25. studenog, Walt Disney je odlučio crveni tepih prostrijeti nešto ranije i održati svjetsku premijeru u El Captain Theatru u Hollywoodu.

Kao što je bilo za očekivati, premijeri su nazočile mnoge slavne i poznate osobe, a crevnim tepihom prošetali su John Travolta i njegova supruga Kelly Preston s kćeri Ellom Bleu koji u filmu glume Charlija, Vicky i Marley Geer.

Među poznatim uzvanicima viđeni su i Robin Williams, Tom Hanks i Forest Whitaker.

Inače, "Old dogs" je nova Disneyjeva komedija o dvojici najboljih prijatelja, razvedenom i nesretnom zaljubljenom Robinu Williamsu i zabavnom neženji Johnu Travolti kojima život postane kompliciran kada se odjednom moraju brinuti o šestogodišnjim blizancima.

U hrvatskim kinima film će se početi prikazivati već 17. prosinca.

Vezane vijesti

Travolta optužen za napastovanje

Travolta optužen za napastovanje

Glasnogovornik slavnog američkog glumca Johna Travolte rekao je u ponedjeljak da je tužba masera koji od glumca traži dva milijuna dolara zbog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika