11.11.2009. / 14:59

Autor: Nacionalova redakcija

Bajaga i instruktori održat će još jedan koncert u Zagrebu

Drugi koncert "Bajage i instruktora" ujedno je i humanitarna akcija za pomoć zagrebačkom Centru za rehabilitaciju Silver koji se bavi pojednostavljivanjem svakodnevnog života slijepih osoba te osoba s drugim oblicima invaliditeta

Momčilo Bajagić Bajaga Momčilo Bajagić Bajaga Da će poznati beogradski rock sastav "Bajaga i instruktori" održati 20. studenog veliki zagrebački koncert u KC-u "Dražen Petrović" zna se već mjesecima, međutim održati će se i dodatni koncert dan kasnije, odnosno 21. studenog ove godine.

S obzirom da je prvi koncert rasprodan u rekordnom roku, glazbenici su očigledno odlučili svojim obožavateljima prirediti još jedan spektakl.

Ovaj nastup Bajage i instruktora ujedno je i humanitarna akcija za pomoć zagrebačkom Centru za rehabilitaciju Silver koji se bavi pojednostavljivanjem svakodnevnog života slijepih osoba te osoba s drugim oblicima invaliditeta.

Ulaznice za drugi koncert već su u prodaji po cijeni od 150 kuna, a na dan koncerta koštaju 180 kuna.

Osim toga, poznati glazbenik Momčilo Bajagić Bajaga u glavnom gradu Hrvatske nastupa i povodom svog prvog nastupa s Instruktorima prije dvadeset i pet godina u klubu Kulušić. Nakon toga glazbenici nastavljaju turneju i po ostalim glavnim gradovima bivše Jugoslavije.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika