12.11.2009. / 17:52

Autor: Andrea Belin

Tajna dobrog izgleda: Elizabeth Hurley mršavi pijući votku

Za razliku od ostalih ljepotica, Liz umjesto u čaši vina, uživa u ispijanju žestokih pića. Doduše, nakon četdrdesete prestala je piti kavu, a osim toga, seksepilna glumica već neko vrijeme konzumira hranu samo jedanput dnevno

Elizabeth HurleyElizabeth HurleyElizabeth Hurley, glumica na čijoj liniji tijela zavide gotovo sve žene svijeta, napokon je otkrila tajnu svoga zavodljivog izgleda.

Naime, ljepotica je priznala da je iz svoje prehrane u potpunosti izbacila kavu i vino, pa na partyjima, umjesto za čašom dobrog vina, radije poseže za votkom.

"Nije baš da jako volim votku, no ako sam na nekoj zabavi, radije ću popiti votku s puno gazirane vode i soka od limete. U početku mi je imalo okus kao lijek, no sada sam se već naviknula", priznala je glumica.

Liz se odrekla svog omiljenog napitka

Osim toga, Liz je otkrila kako je u mlađim danima pila jako puno kave, međutim stručnjaci su je neprestano upozoravali da je taj napitak glavni uzročnik pretilosti kod žena starije životne dobi.

Naravno, Liz ih je poslušala i danas je jako zahvalna na ovom korisnom savjetu.

Doduše, tvrdi Liz, otkako je rodila sina Damiana prije sedam godina, veliku pažnju je posvetila prehrani. Od hranu konzumira samo jednom dnevno mi često odlazi gladna u krevet.

Vezane vijesti

Kako se pripremiti za dijetu

Kako se pripremiti za dijetu

Najlakše je samo reći da ćete početi od ponedjeljka, a najteže je odrediti kojeg ponedjeljka. Odluka o odlasku na dijetu nikad nije lagana. Postoje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika