14.11.2009. / 22:55

Autor: Totalsport

ElSporting.com: Mate Bilić - hrvatska zvijezda

Promptno su reagirali na ElSporting.com internet stranici, pa su tako nahvalili njihovog igrača Matu Bilića i njegov reprezentativni nastup za Hrvatsku

Mate BilićMate BilićPromptno su reagirali na ElSporting.com internet stranici, pa su tako nahvalili njihovog igrača Matu Bilića i njegov reprezentativni nastup za Hrvatsku.

Podsjetimo da je Hrvatska u Vinkovcima, u prijateljskom ogledu, pobijedila Lihtenštajn 5-0, a Bilić je u svemu sudjelovao s dva pogotka i dvije asistencije. Autor teksta piše:

"Mate Bilić je protiv Lihtenštajna odigrao prvu utakmicu kao starter u momčadi Hrvatske i odmah je zablistao kao prava zvijezda. Bio je strijelac dva pogotka i dva puta je asistirao, čime je potvrdio sjajnu formu koju prezentira i u dresu Sportinga" i dodaje:

"Bilić nije mogao zamisliti bolji debi od prve minute u reprezentativnom dresu, a nagrada je došla u vidu ovacija u 74. minuti kada je izlazio s travnjaka".

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika