15.11.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Tatjana Jurić: Za mene V.I.P. ne znači jako važna osoba

Tajana Jurić na RTL Televiziji radi od početka njezina emitiranja. Pet je godina vodila emisiju "Exploziv", a trenutačno je novinarka i voditeljica rubrike "V.I.P. Tatjana Jurić" koja se emitira u sklopu emisije "Exkluziv" a u kojoj ona intervjuira poznate osobe iz svijeta show businessa, no za nju nema zvijezda

Tatjana JurićTatjana JurićNedavno se u Hrvatskoj dogodio televizijski presadan. Kamere RTL-a snimale su u prostorima HRT-a pjevača Massima Savića i Big Band Hrvatske radiotelevizije koji su imali probu. Jedna od najzaslužnijih za takvu ugodnu i neuobičajenu suradnju svakako je i 27-godišnja voditeljica RTL-a Tatjana Jurić.

Tajana Jurić na RTL Televiziji radi od početka njezina emitiranja. Pet je godina vodila emisiju "Exploziv", a trenutačno je novinarka i voditeljica rubrike "V.I.P. Tatjana Jurić" koja se emitira u sklopu emisije "Exkluziv" a u kojoj ona intervjuira poznate osobe iz svijeta show businessa.

EXTRA: Kako se dogodilo to da ste Massima snimali baš na Prisavlju?

- Kada mi je Massimo spomenuo da ima probu na HTV-u, odmah sam rekla kako bih to rado snimala jer mi se činilo super za priču. Massimo je nazvao neke osobe s kojma surađuje na HTV-u, a i moji su urednici kontaktirali na razini televizijskih kuća. Sjećam se kako mi je rekao: "To nije nešto što je uobičajeno, ali nije ni nemoguće". Uz to, i Big Band HRT-a je posebna priča. Kako su mi rekli, oni imaju zabranu pojavljivanja u bilo kojem drugom mediju izuzev HRT-a, tako da sam to doživjela kao svojevrstan kompliment. Ipak, Massimo je najzaslužniji za to. Uostalom, sretna sam da je to snimanje potvrdilo kako su naše nacionalne TV kuće prije svega suradnici.

EXTRA: Postoji li netko koga biste željeli ugostiti u svojoj emisiji, a nemate tu mogućnost?

- Ne mogu izdvojiti nikoga posebno, manje-više svi koje sam poželjela su načelno rekli kako su zainteresirani. Osobno, svoje goste ne doživljavam kao zvijezde u tom razvikanom medijskom smislu; uvažavam ih kao iznimno uspješne u poslu koji rade. Zato su, na kraju krajeva, i zaslužili medijsku pozornost. Možda bih željela ugostiti neke osobe koje nisu nužno iz svijeta show businessa, no to onda ne bi odgovaralo konceptu emisije. EXTRA: Maloprije ste mi rekli da za vas skraćenica V.I.P. ne označava nužno jako važnu osobu. (Foto:Marko Zirdum, Styling i make-up: Lana Ivancan i Kristina Šuput za RTL Frizura: Martin za Ruža Kerastase Snimljeno u Art interijerima)

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

HRT protiv RTL-a: 'Medijski rat televizija'

HRT protiv RTL-a: 'Medijski rat televizija'

Hrvatska radiotelevizija (HRT) danas je neprimjerenim, neistinitim i neutemeljenim ocijenila izjave predsjednika Uprave RTL-a Johannesa Zulla da je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika