16.11.2009. / 11:12

Autor: Andrea Belin

Američka policija raspisala tjeralicu za Marinom Perazić

Stanarka srpske Farme je priznala kako je prije nekoliko godina otela svoje kćeri, sedamnaestogodišnju Miju i četrnaestogodišnju Lunu iz Amerike. Zbog toga se ne smije približiti američkom tlu jer bi mogla biti uhićena

Marina PerazićMarina PerazićNakon što je ispričala ponešto o svojim bivšim ljubavnicima, bivša članica grupe Denis&Denis, Marina Perazić opet je pred Tv kamerama otkrila neke tajne iz privatnog života.

Naime, stanarka srpske Farme je priznala kako je prije nekoliko godina otela svoje kćeri, sedamnaestogodišnju Miju i četrnaestogodišnju Lunu iz Amerike. Zbog toga se pjevačica ne smije približiti američkom tlu jer bi mogla biti uhićena.

Kako je objasnila pjevačica, ovakvoj odluci predhodila je svađa s nevjenčanim suprugom, bubnjarem Ivanom Firčijem koji ju je nakon toga prijavio policiji, međutim pjevačica je već bila sa svojim kćerima u avionu prema Hrvatskoj.

"Firči je čak javio policiji da ne dozvoljava djeci napuštanje zemlje, ali nekim čudom to nije bilo registrirano na aerodromu pa smo se uspjele dokopati Rijeke", kazala je pjevačica.

Inače, Perazić je već nekoliko puta pokazala da svojim kćerima želi priuštiti sve što djevojke požele. Isključivo zbog novca je i pristala sudjelovati u ovim show-ovima.

Vezane vijesti

Kod Banja Luke uhićen osumnjičeni pljačkaš HVB Splitske banke

Kod Banja Luke uhićen osumnjičeni pljačkaš HVB Splitske banke

Hrvatski državljanin B.D., osumnjičen za sudjelovanje u pljački šibenske podružnice HVB Splitske banke počinjene 2005. godine, uhićen je na području… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 16.11.09. 13:13

ma kakve su ovo gluposti


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika