16.11.2009. / 15:43

Autor: Andrea Belin

4 poze koje jamče spektakularan orgazam

Ukoliko još uvijek niste pronašli način kako svoj seksualni život dovesti do vrhunca, predlažemo da isprobate nove poze. Osim što ćete se dobro zabaviti sa svojom boljom polovicom, sigurni smo da niti onaj čaroban trenutak neće izostati

U krevetu morate eksperimentiratiU krevetu morate eksperimentiratiKada vaš seksualni život počne stagnirati vrijeme je za novitete. Za početak, promijenite pozu, a u zajedničkom istraživanju s partnerom odgonetnite koja od navedenih vam najbolje odgovara. Jamčimo da ćete se prije svega, dobro zabaviti, a sto posto smo sigurni da niti orgazam neće izostati!

Položaj pobjednika

Lezite na bok, ali jednu nogu podignite i blago savijte u koljenu. Na partneru je da sam otkrije kako će se smjestiti između vaših butina. Primjerice, vašu nogu koja je podignuta, može nasloniti na svoje grudi ili prebaciti preko ramena. S obzirom da je klitoris cijelo vrijeme stimuliran, uopće ne sumnjamo da ćete u ovoj pozi zaista uživati.

Tronožac

Naslonite se na zid, a rukama obgrlite partnera oko vrata. Njegove ruke smjestite oko svoga struka. Jednom nogom se oslanjajte na pod, a drugu podignite kako bi partner mogao lakše penetrirati. U ovoj pozi muškarac određuje ritam i cjelokupna situacija je pod njegovom kontrolom. Obratite pažnju kako gledate partnera jer erotski pogledi stimuliraju kao i dodiri.

Jahač

Partner leži na leđima skupljenih nogu, a vi mu prilazite s gornje strane i sjedate na njega. U ovoj pozi žena ima glavnu riječ, odnosno na njoj je da određuje brzinu i ritam. Dakle, sami odredite kakva stimulacija klitorisa vam najbolje odgovara.

Položaj iznenađenja

Za ljubavnike koji ne mogu odoljeti divljem seksu, ovo je zasigurno jedan od najboljih položaja. Partneru okrenite leđa s tim da ste blago savijeni i rukama se oslanjate o pod. Kako bi vas partner mogao penetrirati, mora vas čvrsto držati za bokove. Ovoj pozi ne mogu odoljeti pripadnici jačeg spola jer mogu prodrijeti jako duboko i oni kontroliraju brzinu samog odnosa. Valja napomenuti da tijekom seksa i vi možete dodatno stimulirati klitoris.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika