17.11.2009. / 11:22

Autor: Andrea Belin

7 koraka do muškog srca: Osvojite ga već na prvom spoju

Da bi pripadnika jačeg spola zainteresirali već na prvom susretu morate znati nekoliko trikova kojima ćete privući njegovu pažnju. Seksi izgled, savršeni poljubac na kraju večere i nježan miris parfema samo su neki od detalja kojima neće moći odoljeti

Komplimenti su uvijek dobrodošliKomplimenti su uvijek dobrodošliProces osvajanja muškarca s kojim ćete se zabvaljati samo u krevetu, ne traje dugo i nije osobito kompliciran. Što više golog tijela biti će sasvim dovoljno da se nakon nekoliko trenutaka uputite u spavaću sobu.

Međutim, kada tražite muškarca za vezu, put do njegovog srca je nešto duži. Ako ćete poslušati naše savjete, uopće ne sumnjamo da ćete ga osvojiti već na prvom spoju!

Glumite prezaposlenu ženu

Muškarcima nisu privlačne žene koje u životu nemaju apsolutno nikakvih obaveza. Dakle, želite li ga zaintrigirati već na prvom spoju, spontano mu natuknite čime se sve bavite. Ako vas slučajno i ne zanimaju iste stvari, budite sigurni da ćete ga još više privlačiti.

Seksi detalj

Za prvi spoj odjenite nešto seksi, ali s druge strane nemojte biti prenapadni jer ćete ostaviti pogrešan dojam. Ukoliko se možete pohvaliti lijepim grudima, odjenite majicu koja će ih istaknuti. Ako vam se više sviđaju noge, pokažite ih, ali obratite pažnju da istovremeno nisu otkriveni još neki dijelovi vašeg tijela.

Poljubac

Iako mu ne možete odoljeti, tijekom razgovora nemojte izražavati želju za intimnošću. Poljubite ga tek na rastanku, ali se potrudite da poljubac bude savršen. Premda to još ne znate, ali već ste dogovorili i drugi susret, a velike su šanse da ćete se pojavljivati u njegovim snovima.

Miris parfema

Što se tiče stavljanja parfema budite oprezni. Umjesto teških mirisa, radije izaberite neki nježan i decentan parfem. Kada se na kraju sastanka približite jedno drugome, miris će ostati na njegovoj košulji, a to će biti sasvim dovoljno da vas poežli ponovno vidjeti.

Preuzmite inicijativu

Ukoliko već duže vrijeme priželjkujete sastanak s određenim muškarcem, ne vidimo zašto vi ne bi izabrali restoran ili neko drugo mjesto susreta u kojem ćete se ugodno osjećati. Sigurni smo da ćete ga oduševiti svojom kreativnošću i avanturizmom jer dokazano je da muškarci ne mogu odoljeti djevojkama koje znaju što žele.

Pohvalite ga

Zna se da žene ne mogu odoljeti komplimentima, međutim ni muškarci nisu puno drugačiji samo to ne žele priznati. Stoga, nemojte se ustručavati pohvaliti njegovu odjevnu kombinaciju ili dobar izgled. Dajte mu do znanja da vam je privlačan jer će ga to više zainteresirati.

Razgovarajte

Naravno, to ne znači da njemu ne smijete dati da dođe do riječi, ali povremeno samo izaberite temu o kojoj ćete razgovarati. Držite se svojih stavova bez obzira što nemate isto mišljenje kao i on. Na taj način ostaviti ćete dojam samouvjerene i zanimljive djevojke.

Vezane vijesti

Više od polovice žena spremno platiti piće na prvom spoju

Više od polovice žena spremno platiti piće na prvom spoju

U Britaniji je provedena anketa kojom se pokušalo utvrditi tko plaća na prvom spoju, muškarci ili žene, prenosi Reuters. Online anketom koju je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika