17.11.2009. / 17:53

Autor: Ivica Medo

Ćiro pobrkao lončiće: Neutralizirat ćemo Španjolce! Jebo ih Blatter!

Uoči uzvratne utakmice doigravanja za SP 2010. s Portugalom u Zenici, izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević Ćiro pobrkao je protivnike i Portugal zamijenio sa Španjolskom

Miroslav BlaževićMiroslav BlaževićIzbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević Ćiro na današnjoj press-konferenciji u Sarajevu najavio je uzvratni okršaj sa Španjolskom, u uzvratnoj utakmici doigravanja za SP 2010. u Zenici.

"Izvrsni su, pa samo jedan španjolski igrač košta kao cijela naša reprezentacija. Međutim, mi ćemo ih znati neutralizirati, a tada će španjolske nade brzo nestati", izjavio je Ćiro, a prenijele su Sportske novosti.

Netko od novinara Ćiru je ispravio: "Ali Ćiro vi sutra igrate protiv Portugala", na što je "trener svih trenera" u svome stilu ispalio: "Ma to vam je sve isto".

Ćirina provala oborila je sve prisutne na leđa. I dalje se nastavilo u sličnom tonu. Na red je došao talijanski sudac Roberto Rosetti kojeg je Ćiro 2006. nakon utakmice Argentina - Srbija nazvao "papkom".

"Sad se kajem zbog toga. Nadam se da nije zlopamtilo i ja mu se ispričavam. Evo, na što sam spao, da prvi put u životu spuštam tenzije", izjavio je Ćiro, a zatim se dotakao i predsjednika Fife Seppa Blattera koji je nedavno tendenciozno izjavio da Svjetsko prvenstvo bez Cristiana Ronalda nema smisla:

"Jebo te Blatter, da te jebo. Boli me neka stvar za njega!"

Izbornik BiH na kraju je izdiktirao prvu postavu koja će na megdan s Portugalcima: Hasagić, Nadarević, Jahić, Pandža, Bajramović, Pjanić, Ibričić, Salihović, Misimović (Medunjanin), Džeko, Ibišević.

"Portugalci su favoriti. Dolaze nam u goste s golom prednosti i samo nadljudskim naporima možemo ih baciti na koljena. Lagao bih kada ne bih priznao da oni imaju kvalitetniju ekipu. No, ne pobjeđuju uvijek bolji. Ovo nije nemoguća misija za nas", zaključio je Ćiro presicu u ozbiljnijem tonu.

Vezane vijesti

Egzodus ministara

Egzodus ministara

Članovi Vlade Federacije BiH iz redova SDP-a BiH, kojima se priključio Desnica Radivojević, dojučerašnji član Stranke demokratske akcije (SDA),… Više

Komentari

registracija
15/3/08

Sandzo, 18.11.09. 12:17

Bosna Bosna!. Da onim majmunima nije bilo onog djubreta od sudije (a sta drugo ocekivati od ispranih engleza), sad bi imalu pun sastav protiv ciganije.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika