18.11.2009. / 23:57

Autor: Ivica Medo

Video: Ćiro Blažević: Ispali smo jer nismo bili kompletni, a Hasagić je doživio živčani slom

Izbornik reprezentacije BiH Miroslav Blažević nakon poraza od Porugala u uzvratnoj utakmici doigravanja za SP 2010. požalio se na nedostatak nekih ključnih igrača u odlučujućoj utakmici za plasman u Južnu Afriku

Miroslav BlaževićMiroslav Blažević"Ne bi smjeli da budemo nesretni iako sam uistinu nesretan jer mi se učinilo da smo mogli nešto napraviti. Ne zaboravimo da je ovo izuzetna ekipa", izjavio je Ćiro Blažević za portal sarajevo-x nakon poraza od Portugala u uzvratnoj utakmici doigravanja za SP 2010. te se požalio na nedostatak nekih ključnih igrača u odlučujućoj utakmici za plasman u Južnu Afriku.

Ćiro je istakao da su njegovi igrači bili vidno potreseni ovim porazom:

"Posebno je bio potresen Hasagić koji je doživio živčani slom. Evidentno je da su bili jako markirani, jer smo na poluvremenu bili uvjereni da možemo više napraviti."

Na kraju je Blažević iskoristio priliku da se zahvali navijačima: "Navijačima mogu samo da se zahvalim, bodrili su nas i na kraju su nam aplaudirali."

Na pitanje novinara BHT-a hoće li nas Ćiro povesti u kvalifikacije za EP, Blažević je odgovorio: "Ova mlada reprezentacija ima znatan prostor za progres što je za očekivati kao i da mogu biti još mnogo bolji. Nadam se da ću naći zajednički jezik i bilo bi zadovoljstvo s ovim mladim igračima radit. Pravno sam vezan još jednu godinu dana, ali treba vidjeti šta ljudi misle. Ja sam stari ali vrlo ambiciozni trener, neke bi se stvari trebale promijenit da bi publika dobila što očekuje."

Vezane vijesti

Egzodus ministara

Egzodus ministara

Članovi Vlade Federacije BiH iz redova SDP-a BiH, kojima se priključio Desnica Radivojević, dojučerašnji član Stranke demokratske akcije (SDA),… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika