19.11.2009. / 16:42

Autor: Nacionalova redakcija

Gordan Miler postao je novi član uprave Splitske banke

Pored bogatog radnog iskustva, Gordan Miler je dragocjene upravljačke vještine stekao i sudjelujući u brojnim programima za stručno usavršavanje u Hrvatskoj i inozemstvu

Gordan MilerGordan MilerGordan Miler novi je član uprave Societe Generale - Splitske banke d.d., priopćili su danas iz te banke. U Upravi će prvenstveno biti odgovoran za poslovanje s pravnim osobama i tržištima.

Gospodin Miler je u Splitskoj banci od ožujka 2008. godine. U proteklom periodu gospodin Miler obavljao je dužnost izvršnog direktora Sektora za poslovanje s pravnim osobama i tržištima Splitske banke.

Razvoj poslovnih odnosa s korporativnim klijentima Banke te poslovnih centara diljem Hrvatske, njegov su veliki doprinos poslovanju banke. Ujedno je razvio segment projektnog financiranja, proizvode i poslove riznice, skrbništva te factoringa.

Iskusni bankarski menadžer

Riječ je o iskusnom bankarskom menadžeru rođenom u Zagrebu, koji je nakon diplome na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu, karijeru započeo 1995. godine u Trgovačkoj banci d.d. Zagreb, a od 1998. godine, nastavio je napredovati na izvršnim pozicijama unutar PBZ grupe, mahom u sektoru za poduzeća.

Tijekom tri godine bio je član uprave Međimurske banke d.d., a kasnije i član Nadzornog odbora. Od 2003. godine vodio je Sektor za velika poduzeća i poslove s inozemnim kompanijama u Privrednoj banci Zagreb d.d. Zagreb te od 2004. godine bio predsjednik Nadzornog odbora tvrtke PBZ leasing d.o.o. Zagreb.

Pored bogatog radnog iskustva, Gordan Miler je dragocjene upravljačke vještine stekao i sudjelujući u brojnim programima za stručno usavršavanje u Hrvatskoj i inozemstvu, završivši i poslovnu školu strateškog managementa Privredne banke Zagreb d.d., u suradnji s MCE Bruxelles te General Management Program Zagrebačke škole ekonomije i managementa.

''Za mene je ovo imenovanje veliko osobno priznanje i potvrda moćne svjetske bankarske grupacije za moj dosadašnji doprinos njezinim rezultatima u Hrvatskoj te ujedno i ogromna motivacija za postizanje budućih, još boljih rezultata'', izjavio je gospodin Miler.

Vezane vijesti

Kod Banja Luke uhićen osumnjičeni pljačkaš HVB Splitske banke

Kod Banja Luke uhićen osumnjičeni pljačkaš HVB Splitske banke

Hrvatski državljanin B.D., osumnjičen za sudjelovanje u pljački šibenske podružnice HVB Splitske banke počinjene 2005. godine, uhićen je na području… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika