20.11.2009. / 15:20

Autor: Andrea Belin

Belen Rodriguez: Želim se udati za Fabrizija i roditi mu dijete

Djevojka bivšeg supruga Nine Morić priznala je kako se planira udati za Fabrizija i postati majka. S obzirom da se Coroni trenutačno sudi zbog ucjenjivanja paparazzo fotografijama zbog kojih bi mogao provesti sedam godina u zatvoru, Argentinka će još neko vrijeme morati pričekati

Belen RodrigiuezBelen RodrigiuezFabrizio Corona, kao i njegova bivša supruga Nina Morić ne skidaju se naslovnica većine talijanskih tabloida, a sve ćešće se pojavljuju i njihovi trenutačni partneri. Tako je svojih pet minuta slave dobila i Fabrizijeva djevojka Belen Rodriguez.

Za razliku od Nine, koja se ne prestaje hvaliti bogatim seksualnim životom, Belen je taj dio privatnosti odlučila zadržati za sebe. Međutim, ona je otkrila kako se planira, i to vrlo skoro, udati za Nininog bivšeg supruga, a razmišlja i o majčinstvu.

S obzirom da se Coroni trenutačno sudi zbog ucjenjivanja paparazzo fotografijama zbog kojih bi mogao provesti sedam godina u zatvoru, Argentinka će još neko vrijeme morati pričekati.

Unatoč tome što talijanski mediji nazivaju Coronu "zločestim i pohlepnim dečkom", Rodriguez smatra da je on jedan izuzetno dobar, nježan, šarmantan i brižan muškarac, štoviše Belen ga je čak usporedila sa svećenikom. Talijane i tamošnje medije je nazvala prekonzervativnima, a smatra da je za to kriv Vatikan.

Vjerujemo da će netrepeljivost medija i ovog poznatog para ubrzo prestati jer je nedavno provedeno istraživanje pokazalo da je Belen jedan od najvećih uzora talijanskih tinejdžerica.

Vezane vijesti

Bivši muž Nine Morić tvrdi: Mafija posjeduje kompromitirajuće Berlusconijeve...

Bivši muž Nine Morić tvrdi: Mafija posjeduje kompromitirajuće Berlusconijeve fotografije

Bivši muž Nine Morić, Fabrizio Corona, tvrdi da talijanska mafija Camorra iz Napulja posjeduje kompromitirajuće Berlusconijeve fotografije. Corona je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika