20.11.2009. / 17:31

Autor: Andrea Belin

4 načina kako doživjeti nezaboravne trenutke s partnerom

Razgledavanje fotografija, zajedničko pripremanje ukusnih jela i gledanje filmova samo su neki od načina kako se možete zabavljati sa svojom boljom polovicom. Jamčimo da ćete se dobro nasmijati, a velike su šanse da će se nakon takvih trenutaka i situacija u spavaćoj sobi zakomplicirati

Kupaonica vam također može poslužiti za zabavuKupaonica vam također može poslužiti za zabavuZbog previše poslovnih obaveza partneri se udaljuju jedno od drugog, a to je jedan od razloga zašto je sve više razvoda u posljednje vrijeme. Kada vam ponestane ideja kako korisno provesti vrijeme sa svojom boljom polovicom, poslušajte naše savjete. Prije svega ćete se odlično zabaviti, a uopće ne sumnjamo da ćete se i zbližiti!

1. Zajednički trening

Odaberite neku fizičku aktivnost kojoj oboje ne možete odoljeti. Primjerice, trčanje je idealan sport za dvoje jer ukoliko jedan posustane, drugi će ga potaknuti da krene dalje. Istovremeno možete i razgovarati, a ukoliko se zateknete na nekom mirnom mjestu, ovaj trening možete začiniti jednim kvalitetnim seksom. Postoji li bolji način skidanja viška kilograma?

2. Gledanje filmova

Ukoliko niste ljubitelj kina, organizirajte filmski maraton kod kuće. To je idealan način da se zabavite,ali i da se zbližite sa svojom boljom polovicom. Savjetujemo neku dobru romantičnu komediju koja će iz vas izmamiti emocije, a nakon toga ne bi bilo loše da se uputite u spavaću sobu.

3. Natjecanje u kuhanju

Zajedno odaberite menu koji ćete pripremati i podijelite uloge. Partner neka pripremi glavno jelo, a vi desert. Sljedeći put kada bude raspoloženi za ovakvu vrstu zabave, zamijenite uloge. Osim što ćete se fino najesti, dobro ćete se zabaviti i nasmijati.

4. Razgledavanje fotografija

Kada u vaša četiri zida nastane tišina, potražite albume s vašim zajedničkim fotografijama. Napravite romantičnu atmosferu i neka ovakvi razgovori traju dugo u noć. Ovo je najbolji način da se ponovno zbližite sa svojom boljom polovicom i pokažete jedno drugome koliko se uistinu cijenite i volite.

Vezane vijesti

Krokodil - Književni festival

Krokodil - Književni festival

Zagreb, 13. lipnja 2012. - Novi veliki ljetni festival Krokodil, regionalni i internacionalni festival čitanja, po prvi put od svog osnivanja održat… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika