21.11.2009. / 21:55

Autor: Totalsport

Serie A: Inter lako do slavlja u Bologni

Nogometaši milanskog Intera, branitelji naslova prvaka u Seriji A, nastavljaju dominirati u domaćem okruženju, te su u prvom ogledu 13. kola pobijedili kod Bologne 3-1

Mario BalotelliMario BalotelliNogometaši milanskog Intera, branitelji naslova prvaka u Seriji A, nastavljaju dominirati u domaćem okruženju, te su u prvom ogledu 13. kola pobijedili kod Bologne 3-1.

Bila je to jubilarna deseta pobjeda Intera, kao i peta na šestom gostovanju. Iako Juventus ima utakmicu manje, bitnije je da imaju čak osam bodova manje.

Na prvi pogodak se čekalo 22 minute kada je Argentinac Diego Milito svladao domaćeg vratara. No, nije mnogo trebalo da se Bologna vrati "u igru", pa su izjednačili minutu kasnije kada je Julija Cesara svladao Urugvajac Zalayeta. No, do poluvremena je Inter došao do novog vodstva (Balotelli), a pobjeda je potvrđena uz još jedan "argentinski pečat". Strijelac za konačnih 3-1 je bio Esteban Cambiasso.

Da Inter ne bude potpuno zadovoljan na ovom ogledu pobrinuo se njihov igrač Maicon, koji je u 90. minuti dobio crveni karton.

Serie A, 13. kolo:

Bologna - Inter 1-3 (Zalayeta 23 / Milito 22, Balotelli 42, Cambiasso 72)

Fiorentina - Parma (kasnije)

Redoslijed: 1. Inter 32, 2. Juventus 24 (-1), 3. Milan 22, 4. Fiorentina 21, 5. Sampdoria 21...

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika