21.11.2009. / 21:59

Autor: Gazeta , Totalsport

Primera: Poraz Atletica u 90. minuti iz jedanaesterca u La Coruni

I dalje nema dobrih vijesti za navijače madridskog Atletica. Momčad koja je navikla na vrh ljestvice niže loše rezultate u novoj sezoni

Sergio AgüeroSergio AgüeroI dalje nema dobrih vijesti za navijače madridskog Atletica. Momčad koja je navikla na vrh ljestvice niže loše rezultate u novoj sezoni.

Upisali su novi poraz u Primeri, u 11. kolu su poraženi u La Coruñi kod Deportiva 2-1. Peti je to poraz Atletica na gostovanjima, a uspjeli su tek jednom uzeti bod. Isto tako su primili šesnaest pogodaka na tih šest utakmica i u tom segmentu su najgora momčad u Primeri.

No, poraz kod Deportiva je bio prilično tragičan za njih jer su drugi pogodak primili u 90. minuti i to iz jedanaesterca. Nakon svega je gotovo beznačajan ostao pogodak Argentinca Sergija Agüera na samom startu utakmice, u 3. minuti.

Sevilla, pak, nastavlja pobjeđivati, te su sada došli do 25 boda čime su se izjednačili s Realom i došli na bod zaostatak od Barcelone. No, treba reći da Sevilla ima i utakmicu više.

Kod Tenerifea nije bilo problema, vodili su s 2-0, te su dopustili i pad koncentracije u završnici ogleda kada je Tenerife došao do počasnog pogotka.

Primera, 11. kolo:

Deportivo - Atletico Madrid 2-1 (Colotto 20, Guardado 90-11m / Agüero 3)

Tenerife - Sevilla 1-2 (Nino 75 / Perotti 32, Renato 49)

Kasnije:

Real Madrid - Racing Santander

Athletic Bilbao - Barcelona

Redoslijed: 1. Barcelona 26 (-1), 2. Real Madrid 25 (-1), 3. Sevilla 25, 4. Deportivo 22, 5. Valencia 21- (-1)...

Vezane vijesti

Emre potpisao ugovor s Atleticom

Emre potpisao ugovor s Atleticom

Emre Belözoglu, 31-godišnji turski internacionalac, karijeru će nastaviti u Atletico Madridu, osvajaču Europa lige u minuloj sezoni, s kojim je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika