22.11.2009. / 10:19

Autor: Andrea Belin

Sve što ste oduvijek željeli znati o muškoj seksualnosti

Da muškarci uvijek razmišljaju o seksu, nije nikakva tajna. Također se zna da pripadnicima jačeg spola za uzbuđenje nije potrebna predigra. Zašto je to tako, saznajte u sljedećih nekoliko redaka

Muškarcima ne treba predigraMuškarcima ne treba predigraŽenama nikada neće biti jasno zašto pripadnici jačeg spola gotovo nikada ne prestaju razmišljati o seksu. S druge strane, muškarcima prije seksualnog odnosa nije potrebna predigra kako bi se uzbudili pa pripadnici jačeg spola ne shvaćaju taj dio ženske seksualnosti.

Ovakve razlike često su prouzročile mnoge sukobe prije zabave u spavaćoj sobi kod većine partnera. Kako bi vam zauvijek postalo razumljivo da se ženska i muška seksualnost uistinu razlikuju, pročitajte objašnjenja stručnjaka!

Zašto muškarci često svakodnevno razmišljaju o seksu?

Stručnjaci tvrde da je dio mozga koji reagira na spolne hormone kod pripadnika jačeg spola dva puta veći nego je to kod žena. Dakle, muškarcima su svakodnevne seksualne maštarije sasvim normalna stvar jer im je to urođeno.
Nadalje, tvrde znanstvenici, zbog smanjene aktivnosti u mozgu, muškarci neprestano tragaju za uzbuđenjima.

Kako prepoznati muškarca s viškom testosterona?

Istraživanje Johna Manninga koje je proveo na jednom sveučilištu u Liverpoolu pokazalo je povezanost veličine prstenjaka i genitalija s brojem testosterona u maternici. Dakle, povećanu razinu testosterona imaju muškarci čiji su prstenjak i penis izuzetno dugački.

Ako su kažiprst i prstenjak iste veličine ili je prstenjak manji, znači da je razina testosterona smanjena.
Autizam, disleksija i mucanje često se javlja kod pripadnika jačeg spola koji imaju jako dugačak prstenjak. Muškarcima s kratkim prstenjakom prijete srčana oboljenja i neplodnost.

Zašto muškarcima nije potrebna predigra?

S obzirom da im je snižena aktivnost mozga, a imaju visoku razinu testosterona, muškarcima ne treba puno da se uzbude. Dovoljno je da samo ugledaju ženu koja pokazuje želju za zabavom pod plahtama. Pripadnicama nježnijeg spola potrebna je neka vrsta hrabrosti da bi se upustile u takvu avanturu.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika