22.11.2009. / 23:00

Autor: Nacionalova redakcija

Petra Cicvarić: Mom dečku nije drago kad se ljubim s kolegama

Glumica koja glumi u obiteljskoj dramskoj seriji Nove TV "Najbolje godine". Tamo tumači Koranu Lotar, prostodušnu seosku ljepoticu koja nije opterećena svojim izgledom, a privlače je neobični ljudi, jer je i sama takva. Dvije je godine u sretnoj vezi s dečkom koji nerado gleda svoju dragu u zagrljaju glumačkog partnera

Petra CicvarićPetra Cicvarić"Život je pun iznenađenja. Naprimjer, nikada nisam pratila serije niti imala naviku sjediti pred televizorom svakoga dana u isto vrijeme, a sada glumim u jednoj takvoj seriji", ispričala je glumica Petra Cicvarić koja glumi u obiteljskoj dramskoj seriji Nove TV "Najbolje godine".

Tamo glumi Koranu Lotar, prostodušnu seosku ljepoticu koja nije opterećena svojim izgledom, a privlače je neobični ljudi, jer je i sama takva.

Ova 23-godišnja Osječanka sa zagrebačkom adresom u nekim je detaljima slična liku koji glumi u seriji: voli biti njegovana i dotjerana, ali nije žrtva mode.

Također, uvijek je predana i emotivna kada je riječ o ljubavi, a već dvije godine je u sretnoj vezi.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Glumica Gwyneth Paltrow napisala kuharicu a sad planira snimiti i album

Glumica Gwyneth Paltrow napisala kuharicu a sad planira snimiti i album

37-godišnja Oscarom nagrađena glumica Gwyneth Paltrow ovih dana promovira svoju kuharicu "Tatina kći" u kojoj je objedinila recepte koje je naučila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika