22.11.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Extra otkrila: Jan Jerić ostavio Lanu Jurčević zbog druge djevojke

Mladić je pjevačicu ostavio zbog svoje bivše djevojke Kim Pavlić s kojom je obnovio vezu. Zanimljivo je da 24-godišnja Lana nikada nije komentirala svoje veze i prekide za medije, ali je ovoga puta napravila iznimku. Saznali smo i da je gotovo identične riječi koje ona koristi u toj izjavi njoj uputio njezin, sada već bivši, dečko kada je želio okončati njihovu vezu

Lana JurčevićLana JurčevićPjevačica Lana Jurčević i maturant Privatne klasične gimnazije Jan Jerić svoju vezu nisu prekinuli zbog razlike u godinama, nego zato što je, kako saznajemo, Jan Jerić obnovio vezu s bivšom djevojkom, svojom školskom kolegicom Kim Pavlić te je zbog nje ostavio šest godina stariju pjevačicu.

"Jan i ja više nismo zajedno. Moram priznati da su razlike u životnim okolnostima i godinama, eto, učinile svoje. Znali smo to i ranije, ali srce je radilo po svom", izjavila je za Index.hr krajem prošlog tjedna Lana Jurčević.

Zanimljivo je da 24-godišnja Lana nikada nije komentirala svoje veze i prekide za medije, ali je ovoga puta napravila iznimku. Saznali smo i da je gotovo identične riječi koje ona koristi u toj izjavi njoj uputio njezin, sada već bivši, dečko kada je želio okončati njihovu vezu. (Foto: dokuemntacija Extre)


Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika