Objavljeno u Nacionalu br. 732, 2009-11-24

Autor: Plamenko Cvitić

Hebrang zbog svađe s premijerkom izbjegao TV sučeljavanje

Nakon žustre rasprave Hebrang je navodno uvidio da nije taktično javno hvaliti Šišljagića, pa se i ispričao Jadranki Kosor zbog toga, no iz prkosa što sve češće sluša kritike iz vlastite stranke odlučio je - demonstrativno ne otići na televizijsko sučeljavanje

ANDRIJA HEBRANG sve češće dolazi u sukobe sa svojim stranačkim kolegama koji mu daju dobronamjerne
savjete za kampanjuANDRIJA HEBRANG sve češće dolazi u sukobe sa svojim stranačkim kolegama koji mu daju dobronamjerne savjete za kampanjuAndrija Hebrang, predsjednički kandidat HDZ-a, prošlog se petka nije pojavio na HRT-ovu televizijskom sučeljavanju zbog svog verbalnog okršaja s premijerkom Jadrankom Kosor.

Kako ističu Nacionalovi izvori, Hebrang je nedavno bio u Slavoniji i tamo se, među ostalim, susreo s Vladimirom Šišljagićem iz HDSSB-a, a potom je o njemu pohvalno govorio u medijima.

Isprika zbog Šišljagića

Taj se čin unutar HDZ-a doživljava kao Hebrangov pokušaj da se približi slavonskim biračima koji podupiru Branimira Glavaša, no potkraj prošlog tjedna Jadranka Kosor je Hebrangu zamjerila što hvali čovjeka koji je Glavaševa desna ruka.

Nakon žustre rasprave Hebrang je navodno uvidio da nije taktično javno hvaliti Šišljagića, pa se i ispričao Jadranki Kosor zbog toga, no iz prkosa što sve češće sluša kritike iz vlastite stranke odlučio je - demonstrativno ne otići na televizijsko sučeljavanje. I tako, dok su njegovi protukandidati tri sata proveli u studiju, Hebrang je to vrijeme proveo na koncertu Miroslava Škore.

Vezane vijesti

Hebrang, Jandroković i Čobanković: Suđenje neće utjecati na izbore

Hebrang, Jandroković i Čobanković: Suđenje neće utjecati na izbore

Članovi predsjedništva HDZ-a Andrija Hebrang, Gordan Jandroković i Petar Čobanković danas su prije sjednice Predsjedništva stranke ocijenili da… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 24.11.09. 09:44

e moj Andrija mislis se Ivi suprostavljati,sve ce vas lopove pohvatati...


registracija
24/11/09

Tony, 24.11.09. 19:11

Andrija na ovim izborima nema nikakve šanse, po objektivnim anketama ima svega par postotoka, jedino tamo gdje njegova mašinerija napumpa glasove ima neke nebulozne brojeve, u ovoj "velikoj anketi" ima 6 % i to je to, ništa više: http://www.trecihrvatskipredsjednik.com/


registracija
27/7/09

columbo, 24.11.09. 20:14

Andrija je nabacio osmjeh, promijenio retoriku, ali ne i kontradiktornost...Iz dan u dan je u raskoraku sa samim sobom. Preporucio bih mu da odustane od daljnje kampanje, jer ovako bi i mogao ostati u politickom sedlu.


registracija
3/7/09

GLAVNISUDAC, 24.11.09. 20:49

Tatin sinek se uvredil ?!! Siroče malo tašto od šest banki...samo da mu suzice ne krenu..ali teta Jaca uvalia liziku i jedva se mališa smirio...siroče ..


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika