Objavljeno u Nacionalu br. 732, 2009-11-24

Autor: Berislav Jelinić

TEŠKI DANI VANJE SUTLIĆA

Tjedan dana borbe za opstanak

VANJA SUTLIĆ U idućih tjedan dana bit će poznato hoće li ostati na ravnateljskoj funkciji ili će biti smijenjenVANJA SUTLIĆ U idućih tjedan dana bit će poznato hoće li ostati na ravnateljskoj funkciji ili će biti smijenjenVanja Sutlić, ravnatelj Hrvatske radiotelevizije, po svemu sudeći bit će smijenjen za tjedan dana, izjavili su Nacionalu izvori bliski Programskom vijeću HRT-a. To je vijeće odlučilo sastaviti radnu skupinu koja u roku od tjedan dana treba izraditi dokument u kojem će se utvrditi odgovornost Ravnateljstva HRT-a za štetu prouzročenu HRT-u.

Pod tom štetom podrazumijevaju se loši poslovni rezultati na HRT-u, kao i loši međuljudski odnosi, te izostanak kompetentnosti i uzajamnog povjerenja. Radnu skupinu čine Siniša Grgić, Zvonko Milas i Marina Škrabalo. Oni će zapravo pripremiti nacrt obrazloženja za pokretanje postupka razrješenja Vanje Sutlića, Blage Markote, ravnatelja Hrvatske televizije, i Davora Medulića, ravnatelja Hrvatskog radija. Budući da je Blago Markota otvoreno kritički govorio o nekim Sutlićevim propustima na ranijoj sjednici Programskog vijeća, moguće je da njegova smjena neće dobiti natpolovičnu većinu glasova.

Vezane vijesti

Hloverka ponovno 'uvodi reda' među neistomišljenicima

Hloverka ponovno 'uvodi reda' među neistomišljenicima

Na HRT-u ponovno iskri na relaciji Hloverka Novak Srzić - novinari. Naime, kako piše tportal, Hloverka Novak Srzić upala je u redakciju emisije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika