25.11.2009. / 08:07

Autor: Hina

U Švicarskoj pod sumnjom 28 utakmica, suci i dužnosnici zasad se ne istražuju

Prema podacima njemačkih istražitelja, oko 200 nogometnih utakmica iz devet europskih zemalja "nalazi se pod povećalom", a mediji su ovaj slučaj proglasili najvećim korupcijskim skandalom u povijesti nogometa

- Istraga o namještanju rezultata na nogometnim utakmicama u Švicarskoj zasad nije usmjerena protiv nogometnih sudaca i klupskih dužnosnika, objavio je u utorak Ured saveznog tužitelja.

Afera namještanja rezultata na nogometnim utakmicama radi ilegalne zarade na sportskim kladionicama, koja je nedavno izbila u Njemačkoj, proširila se na još osam zemalja, a među njima je i Švicarska.

U Švicarskoj je pod sumnjom 28 utakmica. Zasad je policija ispitala po jednog nogometaša iz drugoligaških klubova FC Thuna i Gossaua.

Prema podacima njemačkih istražitelja, oko 200 nogometnih utakmica iz devet europskih zemalja "nalazi se pod povećalom", a mediji su ovaj slučaj proglasili najvećim korupcijskim skandalom u povijesti nogometa.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika