25.11.2009. / 13:35

Autor: Andrea Belin

Ponovno sama: Anja Alavanja raskinula zaruke

Razlog prekida sa suvlasnikom zagrebačkog kluba Pirahna je, tvrdi voditeljica, neslaganje u nekim važnim stvarima. Dodala je kako još uvijek ima zaručnički prsten, međutim on se više ne sjaji na njezinoj ruci

Anja AlavanjaAnja AlavanjaVoditeljica Anja Alavanja više nije u vezi sa suvlasnikom zagrebačkog kluba Pirahna, Slavenom Stojićem za kojeg se svojedobno i zaručila.

Da je njihovoj ljubavi došao kraj potvrdila je Anja za jedan magazin kazavši da još uvijek ima zaručnički prsten, međutim on se više ne sjaji na njezinoj ruci. Razlog prekida, tvrdi voditeljica, je neslaganje u nekim važnim stvarima.

Podsjetimo, Slaven je Anju zaprosio tijekom boravka u New Yorku, a zaruke su proslavili u ožujku ove godine na otvorenju preuređenoga kluba Pirahna. U bračnu luku planirali su uploviti već sljedeće godine.

S obzirom da voditeljica želi pored sebe imati šarmantnog i duhovitog muškarca, Slaven očigledno nije ispunjavao navedene zahtjeve.

Inače, prije Slavena, Anja je bila tri godine u vezi s RTL-ovim voditeljem Filipom Brkićem.

Vezane vijesti

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Zvijezda serije "Larin izbor", mlada glumica Doris Pinčić, i njezin dečko, glazbenik Boris Rogoznica, napokon su se zaručili! Odlučili su da svoju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika