25.11.2009. / 13:42

Autor: Andrea Belin

Brad Pitt smatra da je Angelina psihički poremećena

Hollywoodski glumac ne može se pomiriti s činjenicom da će njegova nevjenčana supruga usvojiti još jedno dijete. On misli da je Angie luda, ali je i svjestan toga da je nemoćan u namjeri da je zaustavi, ako ona to zaista želi učiniti

Angelina Jolie i Brad PittAngelina Jolie i Brad PittOtkako se glumica Angelina Jolie odlučila na posvajanje još jednog djeteta, razmirice sa nevjenčanim suprugom Bradom Pittom postale su opet svakodnevna pojava.

Doduše, jedan od najpoznatijih hollywoodskih parova zamalo se razišao i prije nekoliko mjeseci, međutim kako tvrdi neimenovani izvor blizak paru, Brad ju, ukoliko Angelina usvoji dijete, ovaj put zaista namjerava napustiti.

"On misli da je Angie luda, ali je i svjestan toga da je nemoćan u namjeri da je zaustavi, ako ona to zaista želi učiniti", otkrio je izvor blizak paru i dodao da Brada najviše brine kako će izaći na kraj sa sedmero djece.

"On je vrlo predan kao otac, ali stres zbog toga svega tjera ga u bijeg. Brada brine što je prebrzo prešao iz statusa bezbrižnog neženje do oca šestero djece i osjeća se zarobljeno u toj ulozi. Iscrpljen je zbog svojih roditeljskih obaveza, a nedostaje mu i samački život.

Angie to ne smeta jer je zaokupirana djecom i humanitarnim obavezama", smatra njihov zajednički prijatelj.
Podsjetimo, sredinom ovog mjeseca glumica je pokrenula postupak usvajanja, a ovaj put odlučila je udomiti dijete iz Sirije.

Vezane vijesti

Novi stravični pokolj

Novi stravični pokolj

Provladina milicija i snage sigurnosti ubili su najmanje 78 osoba, uključujući i djecu, u provinciji Hama u središnjem dijelu Sirije, objavili su u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika