25.11.2009. / 15:38

Autor: Andrea Belin

Sretan i počašćen: Bojan Jambrošić je predizvođač Backstreet Boysa

Pobjednik RTL-ovog showa, "Hrvatska traži zvijezdu" ne krije uzbuđenje pred ovaj nastup. Priznao je da ih je kao mali obožavao slušati, međutim nikada mu nije palo na pamet da bi ih mogao i upoznati

Bojan JambrošićBojan JambrošićZa nešto više od četrdeset i osam sati, najpoznatiji boy bend u svijetu, Backstreet Boysi, pojaviti će se na pozornici u zagrebačkoj Areni.

Tog dana pozornicu će sa poznatim dečkima, dijeliti i hrvatska zvijezda Bojan Jambrošić. Pobjednik RTL-ovog showa, Hrvatska traži zvijezdu" ne krije uzbuđenje pred ovaj nastup.

"Kao mali slušao sam Backstreet Boyse, ali nikada nisam ni pomislio da bi ih mogao upoznati. Stvarno sam jako sretan i počašćen. Još uvijek nemam tremu pred nastup, ali ne garantiram da se neće pojaviti na licu mjesta", priznao je mladi glazbenik čiji će album prvjenac biti objavljen samo dan kasnije.

Inače, najpoznatiji boy bend stiže u Hrvatsku u okviru svoje najnovije turneje kojom promoviraju posljednji album "This is us".

U trenutnom sastavu benda nalaze se Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell i A.J. McLean. Kevin Richardson više nije dio grupe jer se na žaljenje milijuna obožavateljica diljem svijeta odlučio u potpunosti posvetiti obiteljskom životu.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika