25.11.2009. / 15:44

Autor: Andrea Belin

Marija Husar otkriva: Vjekoslav i ja radimo na prvoj bebi

Pjevačica i poduzetnik sudbonosno "da" izgovorili su u lipnju ove godine, a da b njihova sreća bila potpuna, supružnicima nedostaje dijete, međutim već neko vrijeme rade na tome

Marija i Vjekoslav RimacMarija i Vjekoslav RimacTridesetrogodišnja pjevačica Marija Husar i njezin suprug, tri godine stariji Vjekoslav Rimac, žele uskoro postati roditelji. Da supružnici intezivno rade na prinovi, otkrili su novinarima tportala.

"Vjeko i ja radimo na bebi i nadamo se da će prinova uskoro stići", kazala je pjevačica.

Osim toga, Marija je otkrila kako za Božić i Novu godinu neće nigdje nastupati jer blagdane voli provoditi s obitelji. Najviše ju veseli druženje sa sinovima njezine sestre Ivane.

Podsjetimo, Marija i Vjekoslav su se vjenčali u lipnju ove godine, a bračne zavjete izmijenili su u Livnu. Par se upoznao na jednom seminaru duhovne obnove koji je u Taboru kraj Samobora vodio pater Zvjezdan Linić.

"Oduvijek sam tražila srodnu dušu, a on ima sve što je potrebno da bi me osvojio, muškost i nježnost u isto vrijeme", rekla je pjevačica svojedobno u jednom intervjuu.

Vezane vijesti

Davor i Anna Lena Bienenfeld: Stiže nam Ema, naša prva bebica

Davor i Anna Lena Bienenfeld: Stiže nam Ema, naša prva bebica

Poduzetnik Davor Bienenfeld i njegova supruga Anna Lenna za tri i pol mjeseca postati će roditelji. "Oduševljeni smo. Sve je u najboljem redu i… Više

Komentari

registracija
23/6/09

Harmon, 25.11.09. 23:51

Kako to "rade" na bebi ? Kaj ne znaju da se treba jednostvano jebavati za tako nesto ?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika