26.11.2009. / 13:39

Autor: Andrea Belin

Zaista se udaje: Amy Winehouse pokazala zaručnički prsten

Da se bliži dan kada će pjevačica po drugi put uploviti u bračnu luku sa svojim bivšim suprugom od kojeg se razvela u srpnju ove godine, pokazuje i prsten na njezinoj ruci

Amy WinehouseAmy WinehouseČini se da će se pjevačica Amy Winehouse zaista udati za svog bivšeg supruga, Blakea Fieldera Civila.

Da se bliži dan kada će Britanka po drugi put izgovoriti sudbonosno "da" pokazuje i prsten na njezinoj ruci kojeg su zabilježili objektivi fotoaparata paparazza dok je pjevačica šetala središtem Londona sa svojim tjelohraniteljem.

Međutim, Amy je poradila i na svom izgledu. Na spomenutim fotografijama vidi se da sada izgleda puno prirodnije.

Inače, da će se Amy ponovno udati potvrdio je i izvor blizak obitelji prije nekoliko dana, ali ovaj put, tvrdi izvor, pjevačica i njezin otac Mitch, inzistiraju na potpisivanju predbračnog ugovora.

"Mitch je već bio kod odvjetnika kako bi zaštitio kćer. O Blakeu ne misli ništa dobro, smatra da on samo donosi nevolje" izjavio je svojedobno neimenovani izvor blizak obitelji.

Podsjetimo, par se prvi put vjenčao u Miamiju u svibnju 2007. godine, a razveli se se sredinom srpnja ove godine.

Vezane vijesti

Crni biser poročne Amy

Crni biser poročne Amy

Mjesec dana nakon smrti Amy Winehouse "Back To Black" na britanskom se tržištu prometnuo u najtiražniji album prve dekade 21. stoljeća budući da je s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika