26.11.2009. / 20:24

Autor: Ivica Medo

Neven Spahija: Neću biti Vrankovićev mentor, a ni savjetnik

Bivši trener Cibone i trenutačni trener Pamese iz Valencije te član Stručnog savjeta Hrvatskog košarkaškog saveza Neven Spahija priopćenjem za javnost demantirao je kako će biti mentor ili savjetnik novom izborniku Josipu Vrankoviću

Gregg Popovich i Neven SpahijaGregg Popovich i Neven Spahija

Bivši trener Cibone i trenutačni trener Pamese iz Valencije te član Stručnog savjeta Hrvatskog košarkaškog saveza Neven Spahija priopćenjem za javnost demantirao je kako je imenovan za mentora ili savjetnika novom izborniku hrvatske seniorske reprezentacije Josipu Vrankoviću.

Priopćenje Nevena Spahije prenosimo u cijelosti:

Priopćenje za javnost trenera Nevena Spahije, člana Stručnog savjeta HKS-a:

Poštovani,

Vezano uz izbor g. Vrankovića za izbornika Muške seniorske reprezentacije Hrvatske i napise u medijima oko mog navodnog imenovanja za mentora novog izbornika, smatrao sam potrebnim pojasniti svoj status, ali se i obratiti svim sredstvima javnog priopćavanja istovremeno jer zbog svojih klupskih obveza nisam u mogućnosti pojedinačno komunicirati sa svakim zainteresiranim novinarom.

Prije svega, čestitam izborniku Vrankoviću na imenovanju i želim mu uspjeh u radu s reprezentacijom.

I do sada sam kao član Stručnog savjeta i aktivni trener bio na dispoziciji Savezu i izborniku Repeši, pa će tako biti i ubuduće. Izbornik Vranković može u svakom trenutku računati na moju pomoć, ali na pomoć kolege trenera, a ne mentora ili savjetnika. Siguran sam da se isto odnosi i na sve ostale članove Stručnog savjeta, kao i na sve ostale hrvatske trenere.

S poštovanjem

Neven Spahija

Vezane vijesti

Fenerbahçe raskinuo sa Spahijom

Fenerbahçe raskinuo sa Spahijom

Hrvatski strateg Neven Spahija od ponedjeljka više nije trener turskog košarkaškog kluba Fenerbahçe. Tu je vijest na svojoj službenoj internetskoj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika