29.11.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Ištvan Varga: Zaručen sam i ženim se

Nakon što su mu plesne partnerice bile Maja Šuput, Nikolina Pišek i Zlata Muck ove godine nastupa sa mladom pjevačicom Frankom Batelić, a mnogi tom plesnom paru predviđaju i pobjedu u show-u. Samo za Extru je progovorio i o žiriju

Ištvan Varga s djevojkomIštvan Varga s djevojkomPlesaču Ištvanu Vargi ovo je četvrta sezona da sudjeluje u HTV-ovom show-u 'Ples sa zvijezdama'.
Nakon što su mu plesne partnerice bile Maja Šuput, Nikolina Pišek i Zlata Muck ove godine nastupa sa mladom pjevačicom Frankom Batelić, a mnogi tom plesnom paru predviđaju i pobjedu u show-u.
Ipak, ova je sezona za 28-godišnjeg Ištvana Vargu po mnogo čemu posebna, a naročito zato što ga u nastupima bodri njegova zaručnica, također plesačica, Eva Rusan s kojom je u vezi godinu dana.

EXTRA: Čini nam se kako ove sezone vi i Franka Batelić slovite za favorite show-a 'Ples sa zvijezdama'. Da li vam je to dodatan teret?
-Iskreno, je, iako sam u prve dvije epizode ušao bez ikakvih očekivanja. U stvari, možda s najmanje očekivanja od kad sudjelujem u 'Plesu sa zvijezdama'. Smatrao sam kako sam dosta toga pokazao i dao u taj show i srce i dušu te sam ove godine krenuo sasvim opušteno. Moram priznati da sam, nakon što smo dobili neočekivano visoke ocjene, pokleknuo. Pripremali smo se za tango koji je moj najdraži ples i te su mi ocjene stvorile veliki pritisak. Želio sam se dokazati i ustvari sam krenuo izmišljati, ono što se kaže, toplu vodu. Sreća da sam uvidio što radim i da sam shvatio da se moram vratiti plesu onako kako sam uvijek gledao na njega. Da mi prioritet bude lijepo otplesati, a ne da se borim nečiju naklonost ili da to bude savršeni show kako bi pridobio publiku. Krenuo sam, ruku na srce, malo krivim tokom zato što smo u tom trenutku bili favoriti.


Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Franka Batelić: U Americi sam jedna potpuno drukčija Franka

Franka Batelić: U Americi sam jedna potpuno drukčija Franka

Uvijek nasmijana, opuštena, spontana i vrlo ambiciozna, sve je to mlada 19-godišnja pjevačica Franka Batelić koja se ovih dana odmara u Hrvatskoj.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika