29.11.2009. / 21:55

Autor: Ana Smrečki

Sutlić uhvaćen na djelu: Sa članom Programskog vijeća pregovara o svojoj smjeni

Prema informacijama koje se čuju iz kuloara na HRT-u, Vanja Sutlić pokušava sa Sinišom Grgićem dogovoriti kompromisno rješenje prema kojem na sjednici Programskog vijeća sutra Vanja Sutlić neće biti smijenjen.

Vanja SutlićVanja SutlićProgramsko vijeće HRT-a ujutro će raspravljati o sudbini čelnog čovjeka televizije Vanji Sutliću i prve dame informativnog programa Hloverke Novak Srzić. U 10 sati, ravnatelj HTV-a Blago Markota trebao bi članove vijeća izvijestiti o razlozima 'eskalirajućeg nezadovoljstva' dijela novinara Informativnog programa.

U međuvremenu i dalje se prikupljaju potpisi za smjenu Sutlića i Novak Srzić, a za taj su posao zaduženi novinari Mario Profaca i Domagoj Margetić. Slučajno ili ne, uoči sutrašnje sjednice, taj je dvojac presreo Vanju Sutlića koji je u jednom restoranu na zagrebačkom Kaptolu sudjelovao na tajnom sastanku, na kojem su nazočili predsjednik Programskog vijeća HRT-a Siniša Grgić i troje nepoznatih muškaraca.

Tajni sastanak završio i prije nego što je počeo

"Kada su shvatili da nas dvojica, sa našim prijateljem, sjedimo za stolom pokraj njihovog, Sutlić se naglo okrenuo i 'zbrisao' iz Pivnice, nakon čega su ga slijedila i ona trojica nama nepoznatih muškaraca, a možda je netko od njih također član Programskog vijeća HRT-a. Kada se Siniša Grgić pokušao okrenuti i pobjeći iz Pivnice, s obzirom da se poznajemo, viknuo sam mu: 'Siniša!', na što više nije mogao samo tako, neprimjećeno kako je htio, pobjeći iz Pivnice, pa je odgovorio 'E, bok Domagoj! Ma gledam jel se ovdje smije pušit?", napisao je Margetić za portal Necenzurirano.com.

Prema informacijama koje se čuju iz kuloara na HRT-u, Vanja Sutlić pokušava sa Sinišom Grgićem dogovoriti kompromisno rješenje prema kojem na sjednici Programskog vijeća sutra Vanja Sutlić neće biti smijenjen. Na mjestu ravnatelja HRT-a trebao bi ostati još nekoliko mjeseci čime bi mu se omogućilo časno odstupanje s trenutne dužnosti na HRT-u.

Vezane vijesti

HRT je već godinama u krizi

HRT je već godinama u krizi

HRT se već godinama nalazi u upravljačkoj, financijskoj i programskoj krizi te stoga treba mijenjati važeći zakon kako bi se raspodijelile ovlasti… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 29.11.09. 22:24

a kakvo govno smeće aaaaaaaa


registracija
17/11/09

Pogodak, 29.11.09. 23:20

Jel to je onaj Siniša Grgić koji je od grada na ime bezbroj udruga dobio ogromni poslovni prostor u strogom centru - Varšavskoj 1.

juniorska komora zagreb, hrvatski klub za međunarodnu suradnju, društvo hrvatsko-afričkog prijateljstva, društvo hrvatsko-srpskog prijateljstva

Grgić taj prostor koristi u privatne svrhe za svoje tvrtke.
Zavod za poslovna istraživanja, nacionalni rodoslovni centar, poslovna domena...


registracija
27/7/09

columbo, 30.11.09. 05:43

Sutlicu, ne daj da te zavedu, pa da ostanes. Korisniji si kad te nema...


registracija
8/8/09

tovar62, 30.11.09. 07:20

razbise vas komunjare i udbasi....


registracija
15/11/06

rimaz, 30.11.09. 08:20

To je onaj Grgić što se sa Sanaderom i grupom mladih HDZ-ovaca slikao za izborni plakat za parlamentarne izbore.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika