30.11.2009. / 07:41

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Video: Četvorica američkih policajaca ubijeni iz zasjede

Policija je objavila imena poginulih policajaca, a u vezi sa pucnjavom tragaju za 37-godišnjim Mauriceom Clemmonsom

Četvoro policajaca ubijeno je dok su pili jutarnju kavu (Reuters)Četvoro policajaca ubijeno je dok su pili jutarnju kavu (Reuters)U nedjelju su u napadu iz zasjede na kafić u blizini vojne baze u američkoj državi Washington ubijena četvorica policajaca iz još nepoznata razloga.

Glasnogovornik šerifa okruga Pierce, Ed Troyer rekao je da su policajci sjedili za stolom prije polaska u službu. Najmanje jedan osumnjičeni ušao je u kafić oko 8.15 po mjesnom vremenu i otvorio vatru na policajce.

Motiv još uvijek nije poznat

Prema prvim podacima, policajci su bili u punoj opremi, a na njih je prema izjavama očevidaca vatru otvorio muškaraca afričko-američkog podrijetla. Policija je objavila imena poginulih policajaca. tri muškarca i žene, a u vezi sa pucnjavom tragaju za 37-godišnjim Mauriceom Clemmonsom. Policija ističe kako je moguće da je napadač ranjen jer su pronađeni tragovi koji ukazuju na to da su policajci uzvratili vatru.

"Sigurno je riječ o napadu iz zasjede, jer su se u kafiću nalazila dva konobara i još nekoliko gostiju, a nitko od njih nije stradao", rekao je Troyer, dodavši kako su u trenutku kada su napadnuti policajci pred sobom imali prijenosna računala.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika