01.12.2009. / 13:50

Autor: Martina Čizmić

Prokletstvo Peveca: Nakon manje od mjesec dana odlazi i Josip Baotić

Sumnja se da je za Baotićev odlazak iz Pevec grupe odgovoran loš odnos sa vlasnicima Zdravkom i Višnjom Pevec

Pevecovi će morati potražiti novog predsjednika UpravePevecovi će morati potražiti novog predsjednika UpravePredsjednik Uprave Pevec grupe Josip Baotić podnio je neopozivu ostavku, a što je točno razlog njegovoj nagloj odluci otkriti će na konferenciji za novinare tijekom dana.

Podsjetimo, Baotić je na čelo Peveca došao nakon što je sa tog mjesta odstupio Vladimir Šelebaj koji je dužnost obnašao svega tjedan dana.

Baotić nije uspio preokrenuti stvari

Baotić je bio najavljivan kao menadžer sa bogatim iskustvom koji se dobro snalazi u kriznim situacijama. No, nakon što su počeli pregovori sa dobavljačima, cijela se situacija pogoršala. Agonija Pevec grupe kulminirala je prošlog tjedna zatvaranjima njihovih trgovačkih centara u Banja Luci, Varaždinu, Zagrebu i Bjelovaru, a za sutra je najavljen i štrajk radnika.

Sumnja se da je za Baotićev odlazak iz Pevec grupe odgovoran loš odnos sa vlasnicima Zdravkom i Višnjom Pevec koji su u nekoliko navrata najavljivali dolazak strateških partnera. Baotić je nekoliko puta u medijima ostavljao dojam da ni on sam nema dovoljno podataka o tome što Peveci planiraju.

Vezane vijesti

Pevec tuži državu i traži odštetu od pola milijarde kuna

Pevec tuži državu i traži odštetu od pola milijarde kuna

Bivši vlasnik Peveca, Zdravko Pevec, najavio je kako tuži državu zbog naknade štete i zahtjeva odštetu od pola milijarde kuna. Kako je za Poslovni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika