01.12.2009. / 18:28

Autor: Ivica Medo

Nova seksi haljinica Ane Ivanović: U njoj se osjećam slatkom i ženstvenom

Srpska tenisačica Ana Ivanović, prema mnogima jedna od najzgodnijih na touru, nastupit će na predstojećem Australian Openu u novoj Adidasovoj seksi haljini

Nova haljinica Ane IvanovićNova haljinica Ane IvanovićSrpska tenisačica Ana Ivanović, prema mnogima trenutačno jedna od najzgodnijih na touru, nastupit će na predstojećem Australian Openu u siječnju 2010. u novoj Adidasovoj seksi haljini.

Poznata njemačka tvrtka sportske opreme dizajnirala je specijalno za Ivanovićevu Adilibria haljinicu, a pripreme su trajale punih 18 mjeseci kako bi bile ispunjene sve želje srpske tenisačice koja je zahtijevala dublji izrez oko vrata, pripijenu uz njeno seksi tijelo, spušten struk i nabore sa strane.

"Oduševljena sam svojom novom haljinicom za sezonu proljeće-ljeto 2010. Boje su svijetle i osvježavajuće, a nabori suknjicu čine me slatkom i ženstvenom. Doista je udobna i jedva čekam da je nosim u Australiji", izjavila je 22-godišnja tenisačica koja se može pohvaliti osvojenim Roland Garrosom iz 2008.

Ana IvanovićAna IvanovićNova haljina napravljena je od 100 posto recikliranog poliestera i dio je Adidasovog eko-programa "Better Place" s opremom koju rado biraju svi tenisači i tenisačice širom svijeta kojima je važno očuvanje prirode.

"Sjajno je nositi odjeću koja hladi tijekom cijelog meča, posebice u Australiji gdje je izrazito vruće. Zahvaljujući ClimaCool tehnologiji ova haljina se brzo suši i ostaje lagana čak i ako igrate treći set i mnogo se znojite", zaključila je trenutačno 22. tenisačica svijeta.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika