02.12.2009. / 14:59

Autor: Andrea Belin

Probudite strasti: 3 afrodizijaka za najbolji seks u životu

Sastojke koji potiču seksualnu želju naći ćete u nekim namirnicama za koje smo sigurni da imate i kod kuće. Đumbir, limun, banane, grejp i jabuke samo su neke od njih. Kada se dobro najedete, zabava pod plahtama vam je zagarantirana

Probudite želju za seksomProbudite želju za seksomDa sastojci nekih namirnica povećavaju seksualni nagon nije nikakva tajna, a ukoliko trenutačno niste zadovoljni seksualnim životom, ne bi bilo loše da ga začinite hranom koja potiče seksualnu želju.

Priprema takvih specijaliteta nije zahtjevna, a neke namirnice sigurno imate i kod kuće. Dakle, najprije uživajte s partnerom hraneći se ukusnim delicijama, a zatim se uputite u spavaću sobu u kojoj je zabava zagarantirana!

Koktel strasti

Za napitak koji će u vama probuditi seksualnu želju potrebno vam je 200 grama đumbira, dva dcl obične vode, tri grejpa i tri limuna. Đumbir nasjeckajte na sitne komadiće i pomiješajte ga s vodom. U istu posudu dodajte ocijeđeni sok od limuna i grejpa. Želite li dodatno začiniti napitak, stavite malo bibera.

Pjenasti napitak

Potrebna vam je jedna banana, pola jabuke, pola naranče, kivi, bjelanjak, četiri žlice šećera, žličica likera od mente i dvije tanke kriške limuna.
Najprije usitnite voće, dodajte liker, šećer i bjelanjak i miješajte dok smjesa postane pjenasta. Napitak servirajte u visoke čaše i dekorirajte kriškama limuna.

Vruće lazanje

Za ljubavne lazanje nabavite kore, sto grama dagnji, isto toliku količinu lignji, 75 grama račića, 200 grama maslaca, tri žličice brašna, pola litre mlijeka, pola čaše bijelog vina, dvije žličice maslinovog ulja, malo soli i bibera.

Na maslinovom ulju propržite dagnje, lignje i račiće, a pri kraju ih začinite solju i biberom. Nakon desetak minuta dodajte bijelo vino i kuhajte još neko vrijeme. Od brašna, maslaca, mlijeka napravite bešamel. Nakon toga, u posudu namazanu uljem, slažite red kora, red morskih plodova i bešamel. Postupak ponovite dva puta i stavite u pećnicu zagrijanu na dvjesto stupnjeva otprilike pola sata.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika