04.12.2009. / 13:45

Autor: Andrea Belin

Prognoze na kladionicama: Naša missica Ivana Vasilj među 15 najljepših

Dvadesetjednogodišnja Miss Portorika Jennifer Colon još uvijek drži prvu poziciju, a slijedi ju, dvije godine starija Meksikanka Perla Beltran. Što se tiče predstavnica bivših jugoslovenskih država, Miss Slovenije Tina Petelin ima najmanje šanse za prolazak u polufinale

Ivana VasiljIvana VasiljIzbor najljepše djevojke svijeta koji se ove godine održava 12. prosinca u Johannesburgu, okupio je djevojke iz više od stotinu zemalja, a među njima su i predstavnice bivših jugoslovenskih država.

Prema prognozi kladionica, hrvstka predstavnica Ivana Vasilj ima najveće šanse da se plasira među petnaest najljepših, dok najmanje šanse ima Miss Slovenije Tina Petelin.

Što se tiče ostalih djevojaka, dvadesetjednogodišnja Miss Portorika Jennifer Colon još uvijek drži prvu poziciju, a slijedi ju, dvije godine starija Meksikanka Perla Beltran.

Podsjetimo, dvadesetjednogodišnja Ivana Vasilj je cijelo djetinjstvo provela u Njemačkoj pa je na izbor za Miss Hrvatske došla je kao Miss dijaspore, a osim najljepšom, žiri joj je dodijelio titulu Miss simpatičnosti.

Hoće li Ivana zaista opravdati trenutačno stanje na kladionicama, saznati ćemo već za osam dana.

Vezane vijesti

Doček na otvorenom? Suha i hladna noć, na Novu godinu oblačno

Doček na otvorenom? Suha i hladna noć, na Novu godinu oblačno

U novogodišnjoj noći bit će suho, u kopnenom području hladno, do četiri stupnja ispod ništice s mjestimičnom maglom, a na Novu godinu umjereno do… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika