07.12.2009. / 16:10

Autor: Andrea Belin

Dolores Lambaša: Pokos je Dikanovom sinu ukrala 300.000 kuna

Dvadesetosmogodišnja djevojka zagrebačkog poduzetnika, kazala je kako voditeljica Leu Radeljaku duguje pozamašan iznos novca, a zbog toga je, tvrdi glumica, bivša Radeljakova supruga bila prisiljena dati intervju RTL televiziji

Dolores LambašaDolores LambašaMedijska trakavica u kojoj su glavni akteri Vlatka Pokos, Dolores Lambaša i Josip Radeljak se nastavlja.

Nakon što je u sinoćnjem "Ekskluzivu, voditeljica kazala kako Lambaša obavlja prljave Dikanove poslove te da ju zbog toga namjerava tužiti, oglasila se i sama glumica.

Osim što je još jedanput ponovila da je Vlatka fizički maltretirala Lanu, u intervjuu za javno.hr sadašnja djevojka zagrebačkog poduzetnika, kazala je kako voditeljica Dikanovom sinu Leu ukrala s računa tristo tisuća kuna, a zbog toga je, tvrdi glumica, bivša Radeljakova supruga bila prisiljena dati intervju RTL televiziji.

Za sve negativne komentare na račun svog bivšeg supruga, Lambaša jednim dijelom krivi i urednicu magazina "Exkluziv" Nensi Profacu koja joj se, tvrdi glumica želi osvetiti jer joj je svojedobno odbila dati intervju.

"Vlatka je u teškoj situaciji i već su sjele sudske ovrhe na njen stan zbog ukradenog novca. Dakle, Vlatka je posljednji intervju bila prisiljena dati, samo zbog novca, a sve na nagovor Nensi Proface, koja je pretpostavljam uvjetovala u tom intervjuu jedino da me Vlatka mora blatiti. Sada mi je žao Vlatke. Ako joj je Josip do sada pomagao za kredit, mogla mu se opet javiti, a ne popuštati javno pritisku Nensi Proface", kazala je Lambaša za javno.hr.

Bez obzira što ova medijska sapunica traje već neko vrijeme i javnost je upoznata gotovo sa svime što se događa u obitelji Radeljak, glumica je najavila da ona neće tako brzo završiti.

Vezane vijesti

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

Josip Radeljak - Dikan našao se na udaru Općinskog državnog odvjetništva iz Splita i to zbog sumnje da je krivotvorio ispravu. Kako donosi… Više

Komentari

registracija
10/11/09

ruvil, 07.12.09. 19:36

Dolores je Dikanovo potrckalo,a Vlatka placa
svoje gluposti kad je svu lovu bacila u garderobu
umjesto da si rjesi stambeno pitanje!


registracija
10/11/09

ruvil, 07.12.09. 19:46

Vlatkice imam dobru ideju ako se hoces osvetiti
Dolores onda se opet spetljaj sa Dikanom!
Ha,ha,ha.....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika