07.12.2009. / 19:40

Autor: Totalsport

Votka draža od SP-a: Rusi tulumarili prije uzvrata sa Slovenijom?

S obzirom na informacije kojima barataju ruski mediji, nije niti čudo da se njihova nogometna reprezentacija nije plasirala na Svjetsko prvenstvo iduće godine

Ruska momčad pred susret sa Slovenijom u MariboruRuska momčad pred susret sa Slovenijom u MariboruS obzirom na informacije kojima barataju ruski mediji, nije niti čudo da se njihova nogometna reprezentacija nije plasirala na Svjetsko prvenstvo iduće godine.

Podsjetimo da je Rusija igrala dvije dokvalifikacijske utakmice sa Slovenijom. U prvom je ogledu pobijedila u Moskvi 2-1, no u uzvratu su poraženi 1-0 čime se, mimo očekivanja, na jug Afrike plasirala slovenska reprezentacija.

Nogometni savez Rusije je, pak, pokrenuo internu istragu, a na osnovi sumnje da se nekolicina njihovih reprezentativaca, večer uoči prve dokvalifikacijske utakmice, upustila u dugu večer pijanstva i tulumarenja.

Ruska tv postaja Kanal 1 je imala ekskluzivni razgovor s djelatnicima hotela Merriot, koji su potvrdili priču po kojoj je nekolicina reprezentativaca do 5 sati ujutro ispijala velike količine alkohola u hotelskom baru.

Nije poznato tko su "igrači iz bara hotela", ali su svi nogometaši redom negirali takve optužbe, dok su braća Vasilij i Aleksej Berezucki podigli tužbu protiv spomenute tv postaje.

- Ne znam za tu priču. Načuo sam koliko i drugi, ali osobno ne znam ništa više o svemu. No, u Rusiji se respektira Kanal 1 i ne vjerujem da bi izmišljali. No, mora se utvrditi i dokazati takvo što - rekao je izbornik Rusije Guus Hiddink, te nastavio:

- Znam da su određeni reprezentativci imali problema s noćnim životom, ali to se događalo prije mog dolaska na izborničku dužnost. Dok sam tu, nisam svjedočio nikakvom takvom izgredu, niti sam od drugih ljudi čuo za slične izgrede. Bilo je malih ispada, ali takvo što smo uvijek sankcionirali - završio je Nizozemac.

Vezane vijesti

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Iako je od početka devedesetih Hrvatska s Rusijom potpisala 30-ak međudržavnih ugovora o raznim oblicima suradnje – od gospodarske do obrazovanja i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika