08.12.2009. / 18:00

Autor: Totalsport

Gazzetta: Milan će ponuditi Didi novi ugovor

Novom ugovoru nada se Milanovov čuvar mreže Nelson Dida nakon nekoliko dobrih predstava među vratnicama trenutačno drugoplasirane momčadi talijanskog nogometnog prvenstva

DidaDidaNovom ugovoru nada se Milanovov čuvar mreže Nelson Dida nakon nekoliko dobrih predstava među vratnicama trenutačno drugoplasirane momčadi talijanskog nogometnog prvenstva.

U sedam odigranih utakmica ove sezone Dida je u tri navrata mrežu sačuvao netaknutom, pa La Gazzetta dello Sport navodi da bi brazilski golman, kojem ugovor s klubom ističe krajem aktualne sezone, mogao biti nagrađen novim.

- Mediji su ti koji "ubijaju" Didu, ali on je mentalno izuzetno jak, što dokazuje i svojim daljnjim ostankom u klubu. Da nije tako više niti ne bi bio ovdje - izjavio je sportskom dnevniku potpredsjednik kluba Adriano Galliani.

Ukaže li Milan povjerenje 36-godišnjem golmanu on će u klubu i ostati. U protivnim bi mogao poslušati i odazvati se pozivu iz Corinthiansa.

Vezane vijesti

'Neuspjeh Rija+20'

'Neuspjeh Rija+20'

Susret na vrhu UN-a o održivom razvoju Rio+20 završio se u petak usvajanjem izjave koja otvara put zelenom rastu planeta, više ekološki i socijalno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika