08.12.2009. / 19:40

Autor: Totalsport

Luka Modrić zaigrao nakon stotinu dana!

U utorak rano poslijepodne hrvatski je nogometaš Luka Modrić napokon zaigrao za mladu momčad Tottenhama u dvoboju Blue Square Premiera

Luka ModrićLuka ModrićU utorak rano poslijepodne hrvatski je nogometaš Luka Modrić napokon zaigrao za mladu momčad Tottenhama u dvoboju protiv momčadi iz Blue Square Premiera.

Točno je sto dana prošlo od 29. kolovoza, subote kada je Modrić zadobio prijelom fibule desne noge tijekom drugog poluvremena dvoboja Tottenhama i Birmingham Cityja na White Hart Laneu. Lee Bowyer hrvatskom je reprezentativcu preoštro uklizao u 50. minuti utakmice.

U utorak je Modrić odigrao 70 minuta u pobjedi (5-2) Tottenhamovih rezervista nad Grays Athleticom u prijateljskoj utakmici. Igralo se na trening-igralištu Tottenhama. Dva je gola za Londončane zabio Giovani dos Santos, dva Roman Pavljučenko, a jedan Jon Obika.

Na službenim klupskim internetskim stranicama objavljeno je da je Hrvat uspješno odradio svoju dionicu u igri. Potvrđuje to i trener Spursa zadužen za razvoj mladih igrača i nekadašnja igračka legenda kluba - Clive Allen.

- Sjajno je bilo vidjeti Lukin povratak. Radio je naporno svo vrijeme na travnjaku. Trebala mu je ova utakmica i siguran sam da će mu mnogo značiti na putu povratka.

Očekuje se da bi Modrić mogao biti u konkurenciji za prvu momčad već uoči subotnjeg dvoboja 16. kola Premiershipa protiv Wolverhamptona u Londonu.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika