09.12.2009. / 19:14

Autor: Totalsport

Chelsea možda i šest tjedana bez Essiena

U redovima nogometnog kluba Chelsea, ali možda još više i reprezentacije Gane, vlada zabrinutost zbog ozljede veznog igrača Michaela Essiena

Michael EssienMichael EssienU redovima nogometnog kluba Chelsea, ali možda još više i reprezentacije Gane, vlada zabrinutost zbog ozljede veznog igrača Michaela Essiena.

Za Essiena je nesretna bila utakmica 6. kola Lige prvaka protiv ciparskog prvaka APOEL-a (2-2), koja baš ni o čemu nije odlučivala kada je u pitanju momčad iz zapadnog Londona, jer je Chelsea već ranije osigurao prvo mjesto u skupini.

Essien je u 18. minuti zaradio ozljedu zadnje lože, te je ubrzo šepajući napustio igralište. Zasad još nije poznata težina njegove ozljede. No, ukoliko pregledi otkriju puknuće mišićnih vlakana, Essien bi mogao biti izvan akcije oko šest tjedana, što znači da bi pod znak pitanja došao nastup za reprezentaciju Gane na 27. izdanju Afričkog kupa nacija koje će se održati od 10. do 31. siječnja u Angoli.

Zasad je sasvim sigurno da Essien neće zaigrati za svoj klub sljedeće subote na Stamford Bridgeu protiv Evertona.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika