10.12.2009. / 11:03

Autor: Anamarija Kronast

Crnogorski predsjednik Filip Vujanović na kontroli vida kod dr. Gabrića

Razlog za posjet liječniku bio je obična kontrola vida, a kako je prvi čovjek Crne Gore već prije dvije godine bio kod poznatog oftamologa na sličnom pregledu, odlučio je ponovno prekontrolirati vid

Filip VujanovićFilip VujanovićTijekom jučerašnjeg posjeta Hrvatskoj crnogorski predsjednik Filip Vujanović posjetio je i polikliniku "Svjetlost", vlasnika prof. dr. sc. Nikice Gabrića.

Razlog za posjet liječniku bio je obična kontrola vida, a kako je prvi čovjek Crne Gore već prije dvije godine bio kod poznatog oftamologa na sličnom pregledu, odlučio je ponovno prekontrolirati vid.

Kao i proteklog puta, potvrdio nam je dr. Gabrić, i ovaj put je s vidom Filipa Vujanovića bilo sve u redu, a potrebne su mu tek naočale s minimalnom dioptrijom koje koristi samo za čitanje.

-Filip Vujanović kod mene je prvi puta došao prije dvije godine, na preporuku hrvatskog predsjednika Stipe Mesića. I tada je bio samo na sistematskom pregledu očiju. Moram priznati da za svoje godine odlično vidi te da je jako ugodan i nimalo zahtjevan pacijent-kazao je dr. Gabrić koji je prije dva mjeseca laserski korigirao dioptriju crnogorskom veleposlaniku Goranu Rakočeviću.

Vezane vijesti

Einstein je bio u krivu? Otkrivene čestice brže od svjetlosti

Einstein je bio u krivu? Otkrivene čestice brže od svjetlosti

Znanstvenici diljem svijeta rekli su u petak da bi otkriće subatomskih čestica navodno bržih od svjetlosti moglo dovesti do temeljitog preispitivanja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika